Rohkema info nägemiseks:

MANAWEE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 279; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta MANAWEE OÜ kohta arvamuslugu!"

MANAWEE OÜ hetkeolukord

Juba 279 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Manawee OÜ (Ühing) alustas tegevust 08.11.2010 aastal.

2016. aastal jätkas Ühing tütarettevõtja (OÜ Meness) majandustegevuse käivitamist. OÜ-l Meness on õigus avada Tallinnas üks üldapteek ning OÜ Meness edasine tegevus on suunatud eeskätt selle õiguse realiseerimisele ja seeläbi tulu teenimisele. Soodsa pinnase selleks loob lõppenud kohtuvaidlus tütarettevõtja ning AS Medicum vahel, milles sõlmitud kompromissi tulemusel laekus 14.01.2015.a.

tütarettevõtjale 100 000 eurot.

Tütarettevõtja äriplaani realiseerimisse on Ühing panustanud ca 70 000 eurot. 2016.

aastal pöördus tütarettevõtja halduskohtusse Ravimiametiga tegevusloa taotluse menetluses tekkinud erimeelsuste tõttu. Kuigi tütarettevõtja kaebust saatis Tartu Ringkonnakohtus sisuliselt täielik edu, lahenes vaidlus kokkuvõttes tütarettevõtja kahjuks, sest Riigikohtu 04.05.2018 määrusega Tartu

Ringkonnakohtu lahend tühistati. Tütarettevõtja edasised tegevussuunad on käesolevalt lahtised.

2022. aastal Ühingul müügitulu ei olnud. Ühingul ei olnud aruandeaastal töötajaid. Juhatuse liige ei ole saanud tasu oma kohustuste täitmise eest. Juhatuse liikmele ei maksta temaga lepingu lõpetamisel ega tagasikutsumisel hüvitist.

Ühing on jätkuvalt tegutsev.

Magnus Braun

Juhatuse liige

MANAWEE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.