Rohkema info nägemiseks:

ATLAS TEHNIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1349; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta ATLAS TEHNIKA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meist - ATLAS Tehnika OÜ

Atlas Tehnika OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille missiooniks on pakkuda tipptasemel ehitusmasinate ja laadurite müüki ning hooldust. Meie südameasjaks on tagada klientidele kvaliteetne teenindus ja varustada neid vajalike varuosadega, et nende töö sujuks efektiivselt ja tõrgeteta.

Meie valikus on Euroopas tunnustatud brändide, nagu ATLAS GmbH, ATLAS Weyhausen GmbH ja Eurocomach, tipptasemel masinad, mis leiavad rakendust mitmetes valdkondades nagu ehitus, transpordi, raudtee- ja teedeehitus, metsandus, jäätmekäitlus, sadamad ning tööstuslik tootmine.

Meie meeskond koosneb kogenud ja hästi koolitatud spetsialistidest, kellel on pikaajaline kogemus ehitusmasinate hoolduse ja remondi valdkonnas. Oleme valmis pakkuma oma teenuseid üle Eesti, tuues hoolduse ja remondi kliendi juurde hoolikalt varustatud hooldeautodega.

Meie eesmärgiks on pakkuda nii uutele kui ka pikaajalistele klientidele kõrgetasemelist hooldus- ja remonditeenust ning varustada neid vajalike varuosadega. Usaldusväärsete partneritena tagame ATLAS masinate varuosade kiired tarneajad otse tehase kesklaost, võimaldades klientidel oma masinaid kiiresti ja tõhusalt parandada.

Lisaks ATLAS masinatele pakume ka varuosi teistele tuntud markidele nagu KINSHOFER, TEREX, SMP Parts ja LEHNHOFF lisaseadmetele. Samuti oleme ATLASE autotõstuk-kraanade varuosade hankimise võimaluseks ning pakume koostöös Dynaset Oy-ga nende toodangut, sealhulgas magnetigeneraatoreid ja magneteid. Lisaks esindame DIMET GmbH-d Eestis, pakkudes nende magnetitööstuse toodangut.

Oleme valmis pakkuma varuosi ja komponente ka mitmetele diiselmootoritele, nagu Deutz, Cummins, Perkins jt.

Atlas Tehnika OÜ on teie usaldusväärne partner ehitusmasinate ja laadurite valdkonnas, pakkudes professionaalset teenindust ja kvaliteetseid lahendusi, mis toetavad teie töö efektiivsust ja jätkusuutlikkust.

Võtke meiega ühendust!

ATLAS TEHNIKA OÜ kontaktid

Teenused - ATLAS Tehnika OÜ

Atlas Tehnika OÜ pakub tipptasemel remondi- ja hooldusteenuseid ehitusmasinatele, laaduritele ja lisaseadmetele üle Eesti. Meie põhimõtteks on viia teenindus kliendi juurde, kasutades selleks varustuselt kvaliteetseid hooldusautosid ja väljaõppinud personali, kellel on pikaajaline kogemus ehitusmasinate valdkonnas. Oleme kohapeal, et tagada teie masinate sujuv töö ja vähendada seisuaegu. Meie hooldusautod on varustatud kõigi vajalike tööriistade ja varuosadega, võimaldades meil teostada enamiku remonditöid otse kliendi juures. Lisaks pakume võimalust tuua masinad meie töökotta keerukamate

Dropdown

kõik artiklid

Materialikäitlusekskavaatorid

ATLAS teeb teid tugevaks tänu oma suurepärastele toodetele ja põhjalikule teenindusele. Kõrge motivatsiooniga töötajate, suure pühendumuse ja ekspertiisiga ATLA
ssb.ee
ATLAS teeb teid tugevaks tänu oma suurepärastele toodetele ja põhjalikule teenindusele. Kõrge motivatsiooniga töötajate, suure pühendumuse ja ekspertiisiga ATLAS GmbH arendab edukaid tõstuk- ja ekskavaatoritehnoloogiaid. Paljud kliendid, insenerid ja eksperdid üle maailma on andnud oma panuse. Tulemuseks on vastupidavad seadmed, mis võimaldavad teil töötada tõhusamalt ja ohutumalt kui kunagi varem. Kui Hinrich Weyhausen alustas ehitus- ja põllumajandustehnika müüki 1919. aastal, avastas ta, et tema klientidele tegelikult vajalikke masinaid ei ole saadaval. Nii kuulas ta neid hoolikalt ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.