Rohkema info nägemiseks:

RINGTEE TÖÖSTUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 286; jälgijaid - 48. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RINGTEE TÖÖSTUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

RINGTEE TÖÖSTUSE OÜ hetkeolukord

Juba 286 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 48 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Ringtee Tööstuse OÜ on asutatud 30. novembril 2010. aastal. Ringtee Tööstuse OÜ põhitegevusalaks on investeeringute haldamine ja konsultatsioon.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal oli Ringtee Tööstuse OÜ müügitulu 0 eurot. 2022. aasta lõppes ettevõtte jaoks 14 tuhande eurose kahjumiga.

Investeeringud 2022. aastal Ringtee Tööstuse OÜ investeeringuid ei teinud.

Personal

Palgalisi töötajaid ettevõttel ei olnud ja juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Eesmärgid järgnevaks majandusaastaks 2023. aastal loodab ettevõte eelkõige juhtida olemasolevat projekti. Ettevõttel on selged tegevussuunad ja arengueesmärgid, mille nimel tööd jätkatakse aastal 2023.

RINGTEE TÖÖSTUSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.