Rohkema info nägemiseks:

PLASTEKOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tegevusaladeks on klaasplasttoodete ja metalltoodete valmistamine, müümine, paigaldus ja igakülgne hooldus Eestis ja Soomes

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme ettevõte, kelle tegevusalade hulka kuulub klaasplasttoodete ja metalltoodete müümine nii Eestis kui ka Soomes. Meie meeskond koosneb pühendunud spetsialistidest, kellel on rikkalik kogemus ja ekspertiis selles valdkonnas.

Oleme uhked selle üle, et suudame pakkuda laia valikut kvaliteetseid tooteid, mis hõlmavad erinevaid mahuteid, septikuid, biopuhasteid, imbsüsteeme, pumplaid, püüdureid, lipumaste, paakhaagiseid, multilift mahuteid, veemahuteid ja paljusid teisi tooteid.

Lisaks meie toodete laiale valikule oleme spetsialiseerunud ka lokaalse reoveekäitlemise terviklahenduste pakkumisele. See tähendab, et me ei paku mitte ainult erinevaid tooteid, vaid aitame ka klientidel luua tõhusaid ja keskkonnasõbralikke süsteeme, mis võimaldavad nende reoveekäitluse vajadusi täita. Meie eesmärk on tagada, et meie kliendid saaksid kvaliteetsed tooted ja teenused, mis vastavad nende vajadustele ja aitavad kaasa keskkonnasäästlikule reoveekäitlusele.

Kokkuvõttes on Plastekor OÜ usaldusväärne partner, kellel on pikaajaline kogemus klaasplasttoodete ja metalltoodete valdkonnas ning kes pakub mitmekülgseid lahendusi nii toodete kui ka reoveekäitluse osas. Oleme pühendunud klientide rahulolu saavutamisele ja keskkonnasäästlike lahenduste edendamisele.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

PLASTEKOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kerli K.K

Väga suurepärased teenused! Plastekor OÜ-l on väga hea tootevalik ja nad on ülimalt kohusetundlikud ning abivalmid. Juba mitmed aastad olen olnud nende klient ja nende tooted on alati vastanud minu ootustele.

- Anneli A.A

Väga hea kogemus. Plastekor OÜ-l on väga hea kvaliteet ja nende tooted on alati väga tõhusad. Samuti pakutakse klientidele väga hea teenindus ja nad on alati valmis abiks.

- Kaidi K.K

Väga hea teenindus. Plastekor OÜ on väga professionaalne ja nende tooted on alati vastanud minu ootustele. Kasutasin teenuseid mitu korda ja alati olen olnud väga rahul.

PLASTEKOR OÜ tegevusaruanne 2022

Plastekor OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud klaasplasttoodete ja metalltoodete müügile. Meie tootevalik on lai ja mitmekesine, hõlmates selliseid tooteid nagu paakhaagised, veemahutid, kogumismahutid, septikud, biopuhastid, imbsüsteemid, pumplad, püüdurid, lipumastid, kümblustünnid ja palju muud. Meie eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetseid tooteid, mis vastavad nende vajadustele ja eelistustele. Lisaks toodete müügile pakume oma klientidele ka lokaalse reoveekäitlemise terviklahendusi. See tähendab, et me aitame klientidel kogu protsessi läbi viia, alates projekti

Dropdown

kõik artiklid

Millised on meie pakutavad teenused?

Klaasplast, tuntud ka kui klaaskiudplast, on materjal, mis on leidnud laialdast kasutust erinevate toodete valmistamisel, sealhulgas paatides, kanuudes, süstade
ssb.ee
Klaasplast, tuntud ka kui klaaskiudplast, on materjal, mis on leidnud laialdast kasutust erinevate toodete valmistamisel, sealhulgas paatides, kanuudes, süstades, mahutites, septikutes ja muudes toodetes. Kuigi klaasplast on vastupidav ja kergesti vormitav materjal, võib see siiski aja jooksul kahjustuda või puruneda. Õnneks on olemas spetsialiseerunud teenusepakkujad, kes pakuvad klaasplasttoodete parandamise ja hooldamise teenuseid. Selles artiklis uurimegi, milliseid teenuseid klaasplasttoodete parandamisel pakume. 1. Purunenud mahutite ja septikute parandamine Klaasplastist

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.