Rohkema info nägemiseks:

SANCTE I.D. OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 116; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SANCTE I.D. OÜ kohta arvamuslugu!"

SANCTE I.D. OÜ hetkeolukord

Juba 116 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Sancte I.D.OÜ spetsialiseerub elektriprojektide kontrollimise teenuste pakkumisel tootmisel. Oma tegevuse raames teostame elektrisüsteemide, seadmete ja infrastruktuuri hindamist ja kontrolli vastavuse osas ohutusnõuetele, efektiivsusele ja normatiivsetele standarditele.

Aruandeperioodi jooksul on ettevõttel Sancte I.D.OÜ saavutatud järgmised tulemused:

Mitmetel tööstusobjektidel, sealhulgas AKVA Group ASA (Norra), viidi läbi edukad elektriprojekti läbivaatamine vastavalt mahule ja reeglitele, elektritööde järelevalve.

Tulud, kulud ja kasum 2022.aastal moodustas Sancte I.D.OÜ müügitulu 51,7 tuh. eurot. Müügitulust moodustas 100% teenuste müük.

Müügitulust moodustas 92% eksport ja 8% müük Eestisse.

Sancte I.D.OÜ ärikasumiks kujunes 16,9 tuh. eurot.

Personal

Juhatuse liige (omanik) arendab oma ettevõtte isiklikult. Juhatuse liikmetele nendega lepingu lõpetamise korral hüvitis ei maksta.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Meie ettevõtte peamine eesmärk on tagada elektrisüsteemide ohutus ja usaldusväärsus tootmisel ning suurendada elektriseadmete efektiivsust ja optimeerida nende tööd. Nende eesmärkide saavutamiseks seame endale järgmised ülesanded: 1. Põhjaliku projektdokumentatsiooni analüüsi läbiviimine, sealhulgas elektrisüsteemide plaanide, skeemide ja spetsifikatsioonide läbivaatamine.

2. Kontrollida, kas paigaldatud elektriseadmed vastavad nõutavatele õigusaktidele ja standarditele, sealhulgas sertifikaatide ja dokumentatsiooni kontrollimine.

3. Hindamine elektriohutuse osas, sealhulgas maandamise, ülepinge kaitse ja hoiatussüsteemide kontrollimine.

4. Elektrisüsteemide ja seadmete funktsionaalsuse kontrollimine ning potentsiaalsete probleemide ja rikete avastamine.

5. Soovituste esitamine elektrisüsteemide töö parandamiseks ja õnnetusohtude vähendamiseks.

Juhatuse liige

Dmitry Feyrik

Tallinn

SANCTE I.D. OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.