Rohkema info nägemiseks:

LISANELL OÜ

4
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme olemas kui soovid personaalset, uuendusmeelset ning professionaalset raamatupidamisteenust!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid usaldusväärset ja professionaalset raamatupidajat, kes mõistab Sinu ettevõtte eripära ning pakub uuendusmeelset lähenemist?

Lisanell OÜ on Sinu usaldusväärne partner raamatupidamises! Oleme siin, et muuta Sinu raamatupidamine lihtsaks ja tõhusaks.

Meie pühendunud meeskond tagab, et Sinu ettevõtte vajadused on alati esikohal. Kohandame teenused vastavalt Sinu ettevõtte eripärale ja muutuvatele vajadustele, tagades maksimaalse mugavuse. Sinu mugavus on meie prioriteet. Oleme kättesaadavad ja valmis abistama, kui seda vajad.

Unusta paberarved! Pakume digitaalseid lahendusi.

Meie raamatupidajad omavad erialast haridust ja pikaajalist kogemust. Täpsus, tähelepanu detailidel, tehniline pädevus, analüütilised oskused, eetiline käitumine ja jätkuv õppimine on omadused, mis iseloomustavad meie meeskonda.

Toome Sinuni mitmekülgse valiku teenuseid:

  1. Raamatupidamine äriühingule, keskmise ja väikese suurusega ettevõtele: hõlmab kogu raamatupidamisega seotud valdkondi, tagades õigeaegse kajastamise ja deklareerimise ning aidates optimeerida finantsprotsesse. Asukoht meile piire ei sea.

  2. Raamatupidamine korteriühistule: hõlmab kogu korteriühistu raamatupidamise, oleme abiks majanduskava ning muu dokumentatsiooni koostamisel.
  3. Raamatupidamine mittetulundusühingule: mõistame ja oleme kursis MTÜ eripärade ja aruandlusega.
  4. Konsultatsioon: nõuanded ja konsultatsioonid, toetame ettevõtet finantsotsuste langetamisel.

  5. Paberivaba raamatupidamine: kaasaegne ja paindlik lähenemine.

  6. Projektiraamatupidamine: ideest teostuseni.

Võta meiega ühendust juba täna, et leida parim lahendus!

Lisanell OÜ - Sinu usaldusväärne raamatupidaja!

LISANELL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis

Kiire ja professionaalne raamatupidamine, suur tänu!

- Kätlin

Personaalne lähenemine ja usaldusväärsus on Lisanelli tugevused!

- Jüri

Klientidele orienteeritud teenindus, soovitan kindlasti!

Raamatupidamisteenused: Rohkem kui lihtsalt arvud ekraanil

Hea ja päev raamatupidaja on väärtuslik partner ettevõtte finantsjuhtimisel! Raamatupidamine on ettevõtte selgroog, kuid Lisanell OÜ puhul tähendab see palju enamat kui lihtsalt numbrite kajastamist. Meie teenused ulatuvad kaugemale seadusjärgsest deklareerimisest, pakkudes klientidele mitmekülgset tuge finantsprotsesside optimeerimiseks. Mõistame, et igal ettevõttel on omad eripärad ja nõudmised. Oleme pühendunud pakkuma personaalset lähenemist igale kliendile. Meie raamatupidajad ei kajasta lihtsalt arveid, vaid süvenevad ettevõtte eripärasse, tagades, et kõik finantsotsused on kohandatud

Dropdown

kõik artiklid

LISANELL OÜ tegevusaruanne 2022

Lisanell OÜ on asutatud 07.01.2011, mil omanik lõpetas tegevuse FIE-na. Seega on ka Lisanell OÜ majandustegevusega alustatud 2011. aastal. Ettevõtte põhitegev
ssb.ee
Lisanell OÜ on asutatud 07.01.2011, mil omanik lõpetas tegevuse FIE-na. Seega on ka Lisanell OÜ majandustegevusega alustatud 2011. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on raamatupidamisteenus ja maksualane nõustamine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.