Rohkema info nägemiseks:

CLEAN INVESTMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Paneme sinu maja katuse taas särama. Telli katuste korrashoid Eesti kõige kogenumatelt ekspertidelt. Katuste hooldus, värvimine ja puhastus üle Eesti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Maja katus ja fassaad on sinu kodu esimesed kaitseliinid halva ilma ja aja kahjulike mõjude vastu. Kuid aja jooksul võivad need elemendid muutuda määrdunudks, samblasteks ja kaotada oma endise hiilguse. Õnneks on siin abi CLEAN INVESTMENT OÜ-lt, kes pakub professionaalset katusehooldust ja fassaadipuhastust, et tagada sinu maja pikaealisus ja esinduslik välimus.

Katus on maja süda, mis vajab hoolt ja tähelepanu. Sambla ja niiskuskahjustuste vältimiseks pakume katusepesu ja -värvimist. Meie ekspertide käe all saab su katusematerjal värskenduse, pikendades selle eluiga aastakümnete võrra. Talve saabudes tegeleme ka lumekoristusega, et tagada ohutus nii sulle kui ka sinu naabritele.

Puhas fassaad lisab hoonele väärikust ja sära. Me puhastame fassaadi kõikidest mustuse, vetikate ja sambla jääkidest ning lisaks teostame kaitseainega töötlemise, mis hoiab fassaadi puhtana veelgi kauem. Võime uhkusega öelda, et meie professionaalne puhastusteenus sobib kõikidele pindadele.

Lisaks katusehooldusele ja fassaadipuhastusele pakume ka teisi teenuseid, mis aitavad su kodu säilitada säravana. Tänavakivide pesu, grafiti eemaldus ja kaitsetöötlus ning terrasside pesu ja värskendamine on vaid mõned näited sellest, kuidas saame muuta su kodu veelgi kaunimaks ja funktsionaalsemaks.

Oleme siin, et aidata sul oma kodu hooldada ja säilitada. Kui soovid rohkem teada meie teenuste kohta või vajad nõuandeid koduhoolduse osas, võta julgelt ühendust CLEAN INVESTMENT OÜ-ga. Oleme valmis leidma parima lahenduse, et su kodu säilitaks oma ilu ja tugevuse aastakümneteks. Võta meiega ühendust ja laseme sinu kodul särama hakata!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT  

CLEAN INVESTMENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristel T.

Meeskond tegi oma tööd väga professionaalselt, meeldiv ja asjalik suhtlemine. On vähe ettevõtteid, mis pakuvad soodsa hinnaga kvaliteetset teenust. Julgen ka teistele soovitada, aitäh!

- Henn S.

Oli väga meeldiv koostööd teha. Põhjusteks meeldiv suhtlemine, tähtaegadest täpne kinnipidamine, töö kvaliteet ja mõistlikud hinnad.

- Ain E.

Tellisin 230 m2 katuse puhastamise ja poisid tegid head tööd, kõik jättis väga professionaalse mulje ja sammal kadus jäägitult!

CLEAN INVESTMENT OÜ tegevusaruanne 2022

Clean Investment OÜ on ettevõte, mis asutati 21. jaanuaril 2011. aastal. Selle ettevõtte põhitegevusalaks on kinnisvarahooldus, mille raames pakutakse erinevaid puhastus- ja renoveerimisteenuseid. Ettevõtte asutamisel ei tehtud osakapitali sissemakset, kuid 30. novembril 2012 tegid ettevõtte omanikud osakapitali sissemakse summas 2 557 eurot. Clean Investment OÜ majandusaasta müügitulu oli 1 563 558 eurot ja majandusaasta puhaskasum oli 150 904 eurot. See tähendab, et aruandeaastat võib lugeda edukaks. Ettevõtte juhtkond loeb peamisteks kasvu põhjusteks kvaliteetseid teenuseid, läbimõeldud

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua kodu ümber puhas keskkond?

Kodu on meie kindlus, koht, kus jagame erilisi hetki ja loome mälestusi. Selle hooldamine ja kaunistamine on aga rohkem kui lihtsalt kohustus - see on investeer
ssb.ee
Kodu on meie kindlus, koht, kus jagame erilisi hetki ja loome mälestusi. Selle hooldamine ja kaunistamine on aga rohkem kui lihtsalt kohustus - see on investeering sinu kodu pikaealisusse ja ilusse. CLEAN INVESTMENT OÜ mõistab seda põhimõtet põhjalikult ning pakub mitmeid lisateenuseid, mis mitte ainult ei hoolitse sinu kodu puhtuse eest, vaid muudavad selle täiuslikuks. Kodu ümbruse ilu ja korrasolek on sama olulised kui maja enda hooldamine. Tänavakivide pesu on üks teenustest, mis aitab luua puhta ja kutsuva keskkonna. Kivid kipuvad ajaga koguma mustust, sammalt ja vetikaid, mis võivad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.