Rohkema info nägemiseks:

MP MACHINERY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1002; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MP MACHINERY OÜ kohta arvamuslugu!"

MP MACHINERY OÜ hetkeolukord

Juba 1002 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

MP Machinery OÜ on 2011. aastal loodud Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, kelle põhiliseks tegevusalaks on metallitöötlemis tehnoloogia alased konsultatsioonid, seadmete ja masinate ning nende varuosade müük.

Esindame Eestis metallitöötlemisseadmete valmistajat Bystronic Scandinavia AB -d.

Tulud, kulud

Ettevõtte müügituluks kujunes 125 776 eurot, Muud tegevuskulud moodustasid 22 742 eurot. Ettevõtte puhaskasum 61 957 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

MP Machinery põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on jjätkata samal tegevusalal. Plaanime suurendada varu- ja kuluosade müüki meie klientidele. Suuremaid investeeringuid põhivarasse ei plaanita.

Meelis Prik

Juhatuse Liige

MP MACHINERY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.