Rohkema info nägemiseks:

AZAIBA KABIR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 165; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta AZAIBA KABIR OÜ kohta arvamuslugu!"

AZAIBA KABIR OÜ hetkeolukord

Juba 165 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

AZAIBA KABIR OÜ - väike maksuvõlg peletas juhi pagendusse?

AZAIBA KABIR OÜ kandis parematel päevadel LANA OÜ nime ning see asutati 2011. aastal. Ettevõtte asutaja ning pikaaegne juht on tänaseks lahkunud nii ettevõttest kui ka äritegevusest üldiselt. Temast jäi maha maksuvõlg ja muud täitmata kohustused. Kes võtab üle? Eks ikka Lauri Hansberg *, kes käesoleva aasta 20. märtsist ettevõtte juhitooli soendab. Rõivaste müügiga tegelenud ettevõtte võlg on aga palju vanem ja pärineb möödunud aasta veebruarist. Kusjuures sel ajal tegi ettevõte veel käivet. Kokku tegi AZAIBA KABIR OÜ möödunud aastal veel ca 29 000 eurot käivet. Eriti huvitav on, et

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.