Rohkema info nägemiseks:

VAMASIL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 196; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VAMASIL OÜ kohta arvamuslugu!"

VAMASIL OÜ hetkeolukord

Juba 196 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Tegevusaruanne OÜ Vamasil on 2011.a loodud perefirma mis tegutseb Tallinnas ja Harjumaal. Meie tegevusvaldkondadesse kuuluvad üldehitus, sisekujundus ja muu loominguline tegevus vastavalt klientide soovidele. Põhitegevusteks 2023.a olid erinevad siseruumide remondi- ja hooldustööd. Aruandeaastal õnnestus: (cid:127) hoida enda kliente läbi tehtud tööde – valminud objektid on kui reklaam ja ettevõtte visiitkaart; (cid:127) saada klientidelt tagasisidet – nii positiivset vastukaja kui ka konstruktiivset kriitikat, mis aitab meil teenuste kvaliteeti veelgi tõsta; (cid:127) kinnitada püsikliendi suhteid ja pidada plaane tuleviku suhtes; 2023.a realiseerimise netokäive oli 4505 eurot, mis kooneb 60% ettvõtte põhitegevusest – siseviimistlustöödest. Põhiklientuuriks olid äriühingud. Majandusaasta kulud olid väiksemad kui tulu ja ettevõtte 13. tegevusaasta õnnestus lõpetada positiivsel noodil. OÜ Vamasil on endiselt elujõuline ettevõte. Ettevõttel ei ole pika- või lühiajalisi võlgnevusi ega kohustusi. Ettevõte tegutseb Tallinnas (kodu-) kontoris aadressil Pärnu mnt 80-18. OÜ Vamasili põhikulud olid 2023.a. seotud mitmesuguste tegevuskuludega – põhi väljaminekud 4008 eurot ( 72%) olid seotud ehitusmaterjalide soetusega, 598 eurot ( 11%) mitmesuguste tegevuskuludega, 951 eurot ( 17%) sidekuludega, põhivara väärtuse langusega 200 eurot ( 3% ). Äriühingu osakapital 2500 eurot oli majandusaasta lõpuks 6 % kõrgem ehk moodustas 2664 eurot, mis näitas väikest langust võrreldes viimase aastaga, kuid jäi veel positiivselt plussi. Osanikud ja neile kuuluvad osad jäid aruandeaastal muutumatuteks. 1 osanikest, Silver Vask, töötab osaühingus juhatajana. Juhatuse liikme tasu 2023. a ei makstud. Järgmisel majandusaastal on kavas jätkata oma senist tegevust ja hoida ettevõttel eluvaimu sees – tulenevalt missioonist teostada lennukaid mõtteid ja luua huvitavaid lahendusi .

VAMASIL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.