Rohkema info nägemiseks:

EHITUSKAITSE BÜROO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ehituskaitse Büroo sõltumatud ehitusvaldkonna spetsialistid kontrollivad kinnisvara seisukorda. Ülevaatuste tulemused dokumenteerime koos fotodega kirjalikku raportisse. Saame oma teenustega aidata nii kodude ostjaid, müüjaid kui ka koduomanikke.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Ehituskaitse Büroo spetsialistidel on üle 20 aasta kogemust Eesti  ja Euroopa ehitusturul. Oleme osalenud nii suurprojektides, teenindanud erakliente ja ärikliente ning omandanud selle käigus euroopaliku klienditeeninduse kultuuri - keskendume kliendi kasule.

Kinnisvara seisukorra hindamisega saame aidata erinevaid kliendigruppe. Koduostjatele teostame uusarenduste korterite ja majade ostueelseid kontrolle, aidates teha informeeritud ostuotsuseid. Samuti teeme järelturu majade ja korterite ostueelseid kontrolle, et klient teaks, mida ostab ning saaks oma otsuses meie raportile tugineda. Soovi korral koostame lisateenusena vajalike remonditööde nimistu ja koostame remonditööde eelarve.

Koduomanikele pakume uusehitiste garantii lõpu ülevaatuse teenust. See aitab tuvastada vead ja probleemid, mille parandamine peaks toimuma "ehitusgarantii" korras. Samuti teostame kodu remondieelseid ülevaatusi, et koduomanik saaks remondihanke teha informeeritult. Hindame kinnisvara müügieelset seisukorda, et pakkuda kinnisvara müüjale lisaväärtust ning tuvastada varjatud puudused, mis võivad hiljem vaidlusi tekitada.

Korteriühistutele ja äriklientidele pakume teenuseid nagu garantii lõpu ülevaatus korteriühistule, korterelamu remondieelne kontroll ning äripindade ostueelne kontroll. Kõik selleks, et tagada klientidele meelerahu ja kindlustunne ning vältida ootamatusi kinnisvara kasutamise käigus.

Võtke meiega juba täna ühendust – anname meelerahu ja kindlustunde nii kinnisvara ostmisel, müügil kui ka remondi planeerimisel.

KODULEHT

EHITUSKAITSE BÜROO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

Otsisime investeeringuks äripinda Tallinna vanalinna ja leidsime sobiva kandidaadi, kuid vanalinna kõrgete hindade juures tahtsime kindlad olla, et küsitud hind oli õiglane.

Kinnisvara Ostuabi kinnisvarainspektor andis hinnangu kogu maja – katuse, välisfassaadi, uste, akende ja tehnosüsteemide seisukorrale ja saime positiivse kinnituse – hind oli kooskõlas maja tehnilise seisukorraga. Tänaseks oleme selle pinna omanikud ja oleme tehtud otsusega väga rahul.

- Tuuli

Täname Ehituskaitse Bürood väga meeldiva ning asjatundliku abi eest!

Tellisime garantiiperioodi lõpu ülevaatuse ning tänu professionaalsele ülevaatusele saime kindlustunde korteri seisukorra osas ning detailse raporti, millega pöörduda maja arendaja poole garantiitööde teostamiseks.

Kindlasti kasutame Ehituskaitse Büroo teenuseid ka tulevikus, kui peaksime uue kodu soetama. Suur aitäh!

- Hanuri

Tellisin Ehituskaitse Büroo hinnangu uue korteri seisukorra hindamiseks Tallinnas.

Sõbra soovitusel tellitud ülevaatuse käigus oli kohe näha kinnisvarainspektori põhjalikkust – kuigi korter oli tehniliselt heas seisukorras sain ülevaatuse tulemusel siiski pika ja sisuka raporti.

Olen tellitud teenusega rahul, sest kuigi probleeme ei leitud, sain kindlustunde, et olen teinud õige otsuse. Ostsin ülevaatuse läbinud korteri ja elan seal ka praegu.

- Argo Tehver

Tellisime Ehituskaitse Büroo appi garantiiperioodi lõpu ülevaatuseks. Väga meeldiv ja asjalik teenindus. On kohe aru saada, et mees teab mida mees teeb. Sain kohapeal ka enda tekkinud küsimustele väga head ja põhjalikud vastused. Ja kõige lõpuks juba paar päeva hiljem põhjalik raport. Me jäime väga rahule. Suured tänud!

- Kristiina R

Jäime igati rahule. Nii objekti ülevaatus kui tulemuste kohta raporti saamine toimus väga lühikese aja jooksul.

Raport oli ülevaatlik ja detailne, kuid samas nii sisult kui vormilt ehitusvaldkonnas mitte kodus olevale inimesele selgelt koostatud. Hea koostöökogemus.

- Rando Mändar

Sooviks oli saada ostueelne hinnang eramule. Ehituskaitse Büroo leidis võimaluse vaatamata minupoolsele suurele ajalisele survele just mulle sobival ajal tulla objekti üle vaatama.

Teenuse kvaliteet on väga kõrge, hinnangu sain nii kohapeal suuliselt kui kirjalikult raporti näol. Hinnang oli erapooletu ja detailne, samas ehitusvõõrale inimesele arusaadav. Kõik detailid mille osas soovisin hinnangut olid raportis ja enamgi. Julgen soovitada ja kasutan teenust ka edaspidi.

- Ashwath Venkatasubramanian

Tellisin ülevaatuse enne korteri üleandmist. Spetsialisti töö oli kiire, korralik ning veendus, et mina saan kõikidest aspektidest aru. Ehituskaitse spetsialist suutis leida vead mida ise poleks tuvastanud. Raporti sain isegi samal päeval e-mailile. Tänan Ehituskaitse Bürood professionaalse töö eest.

- Olja

Ehituskaitse Büroo aitas uusarenduse enne garantii lõppu üle vaadata. Marko töö oli kiire ja põhjalik. Märkas asju, mida ise ei pruugi märgata või ei oskagi näha. Eks mõttekoht on, et oleks võinud juba enne ostu kasutada teenust, sest siis oleks mõned asjad juba alguses saanud ära lahendada. Aga eks järgmine kord :)

Väärt teenus hea hinna eest. Soovitan!

- Gert

Tellisime elukaaslasega uuele majale ostueelse kontrolli ning Marko leidis väga olulise ehitusvea seoses pööningu tuulutusega. Ilma ostueelse kontrollita oleksime lähitulevikus pidanud ise seda viga hakkama likvideerima.

Väga professionaalne töö ning raport jõudis samal õhtul minu meilile kõik lisaküsimused sai ka vastatud. Soovitan!

- Tauri

Otsisin asjatundjat uue kodu ülevaatuse tarbeks. Sain tuttavalt Ehituskaitse kontakti. Nüüd, pärast ülevaatust, mõistan igati, miks Ehituskaitset soovitati - töö on kiire, korralik, professionaalne ning suhtlus meeldiv. Ma annan teatepulga edasi ning soovitan!

- Aire V

Sain Ehituskaitsest väga asjaliku raporti oma uusarendusse ostetavale korterile. Kui ise ei ole asjatundja, siis tasub ülevaatus jätta proffidele.

- Veronika

Kuna esimest korda, siis võrrelda ei oska aga minu arust väga korralik töö. Ehituskaitse spetsialist on viisakas, korrektne, oskab ise vaadata ja otsida praaki ja puudujääke. Samas selgitab ja näitab ka tellijale objekti olukorda. Raport saadetud lubatud tähtajaks.

- Triinu

Tellisime uue korteri ülevaatuse enne ostmist. Teenus oli väga professionaalne ja sõbralik. Suuremaid puudusi korteris ei esinenud, kuid väiksemaid paranduskohti poleks kindlasti ise taibanud märgata. Ilmselt kasutame teenust jälle ka garantiiaja lõppemise eel.

- Peeter

Väga tänan kiire ja asjatundliku töö eest!

Kuna maakler seadis hoone müügilepingusse varjatud puuduste osas rahalised piirangud, siis tekitas see hoone osas kahtlusi ja Ehituskaitse Büroo aitas neid riske maandada, Ülevaatuse käigus selgus katuse leke, mille oli müüja enne müümist korda tegema. Tänu sellele sai varjatud puuduste osas kindlama tunde ja vältida hilisemaid vaidlusi.

EHITUSKAITSE BÜROO OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Ehituskaitse Büroo 100% -line omanik on eraisik 2023.a. peamise müügimahu moodustas eraisikutele ja ettevõtetele pakutav ehitustehniliste konsultatsioonide teenus. Teenuse sisuks on kinnisvara tehnilise seisukorra kontroll ja võimalike puuduste/probleemide tuvastamine ning ehitus- ja remonditööde eelarvete koostamine. Eesti turule veel vähe tuntud teenuse aredamine ja laiemale üldsusele tutvustamine on järgnevate perioodide prioriteet. Kinnisvara tehnilise ostuabi/müügiabi teenuse laiema tuntuse saavutamine on ettevõtte kasvustrateegia aluseks.

Dropdown

kõik artiklid

Kinnisvaraportaal - ülevaade Eesti kinnisvaraportaalidest

Kinnisvaraportaal on kahtlemata see koht, kus inimesed käivad unistamas, uudistamas ja mõnikord isegi oma elus uut kodu otsimas...
ssb.ee
Kinnisvaraportaal on kahtlemata see koht, kus inimesed käivad unistamas, uudistamas ja mõnikord isegi oma elus uut kodu otsimas...

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.