Rohkema info nägemiseks:

GLARY BEAUTY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ilusalong Olivia on Tartu südames asuv professionaalne ilusalong, mis pakub mitmekülgseid juuksuri ja kosmeetiku teenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tartus asuv Ilusalong Olivia tervitab kõiki, kes hindavad professionaalset lähenemist ja otsivad kvaliteetseid tulemusi juuksuri ja kosmeetiku teenuste osas. See hubane salong on tuntud mitmekülgse teenuste valiku poolest, mis hõlmab nii juuksehooldust kui ka lõõgastavaid näohooldusi.

Ilusalong Olivia pakub mitmesuguseid juuksuriteenuseid, mis on kohandatud vastavalt iga kliendi soovile ja individuaalsele stiilile. Naiste, meeste ja laste jaoks on saadaval erinevad juustelõikuste võimalused, alates kerge kuivlõikusest kuni HG juukselõikuseni. Salongi juuksurid ei ole mitte ainult osavad käsitöölised, vaid ka kunstnikud, kes toovad esile kliendi isikupära.

Ilusalong Olivia värvieksperdid teevad juuste värvimise kogemuseks. Alates väljakasvu värvimisest kuni pikkade juuste värvimiseni, pakutakse mitmeid võimalusi, et rõhutada loomulikku ilu või julgelt eksperimenteerida uute toonidega. Materjalikulu on selgelt välja toodud, tagades läbipaistvuse teenuste kulude osas.

Salongi kosmeetikud pakuvad mitmeid teenuseid, alates kulmude ja ripsmete korrigeerimisest kuni klassikaliste ripsmepikenduste paigaldamiseni. Näohoolduste hulgas on värskendavad ja lõõgastavad protseduurid, mis tõstavad esile naha loomulikku ilu. Happekoorimine on üks nende pakkumistest, mis uuendab nahka sügavuti.

Ilusalong Olivia pakub laia valikut maniküüri ja pediküüri teenuseid, mis hõlmavad kõike klassikalisest maniküürist kuni geellaki paigalduseni. Kogenud maniküüri spetsialistid tagavad, et teie käed ja jalad oleksid hoolitsetud ning saaksite nautida pikaajalisi tulemusi.

Ilusalong Olivia ootab teid aadressil Nisu 19 Tartus, kus professionaalne meeskond on valmis pakkuma tipptasemel teenuseid. Salong on loodud selleks, et ümbritseda teid ilu ja heaolutundega, olles Teie usaldusväärne ilupartner Tartu südames.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

GLARY BEAUTY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne K.

Tõeliselt nauditav näohooldus, suurepärane teenindus.

- Kristiina O.

Rahulik atmosfäär, professionaalne personal, soovitan soojalt!

- Lauri H.

Suurepärane juukselõikus, alati täpne ja kiire teenindus!

Maniküür ja pediküür: Hoolitse oma käte ja jalgade eest!

Igapäevaelu koormus ja tempokas elustiil võivad meie käte ja jalgade ilu mõjutada rohkem, kui me seda märkame. Ilusalong Olivia kutsub sind avastama maailma, kus käed ja jalad muutuvad tõeliseks rikkuseks - sest nende eest hoolitsemine on enesehoolitsuse võti. Käte ja jalgade hooldus ei ole lihtsalt ilurituaal; see on tee sisemise elegantsi ja välimise sära poole. Ilusalong Olivia klassikaline maniküür ja pediküür toovad esile sinu käte ja jalgade parimad omadused. Alustades küünte korrastamisest ja lõpetades kreemitamisega, on see protseduur kogemus, mis mõjutab mitte ainult välimust, vaid

Dropdown

kõik artiklid

Kosmeetilised võlusõnad: Happekoorimisest luxury gold\'ini

Ilusalong Olivia kutsik teid avastama kosmeetiliste võlusõnade maailma, kus näohooldus ei ole lihtsalt rutiinne protseduur, vaid tähendusrikas elustiil. Alates
ssb.ee
Ilusalong Olivia kutsik teid avastama kosmeetiliste võlusõnade maailma, kus näohooldus ei ole lihtsalt rutiinne protseduur, vaid tähendusrikas elustiil. Alates happekoorimisest, mis uuendab nahka sügavuti, kuni Luxury Gold näohoolduseni, mis hellitab nahka kulla ja šampanja ekstraktidega, avaneb sulle uks ilu ja enesekindluse maailma. Happekoorimine on kosmeetiline protseduur, mis muudab sinu nahahoolduse rutiini. Salongi kogenud spetsialistid kantavad sinu nahale hoolikalt valitud hapetega lahust, mis aitab eemaldada naha välimised kahjustatud kihid. See mitte ainult ei uuenda nahka, vaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.