Rohkema info nägemiseks:

EIROMEK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 390; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EIROMEK OÜ kohta arvamuslugu!"

EIROMEK OÜ hetkeolukord

Juba 390 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Eiromek peamiseks tegevusvaldkonnaks on erinevate metalltoodete valmistamine ja sama ala teenuste osutamine.

Majandusaastal 2023 oli OÜ Eiromek suurim koostööpartner endiselt Modularbox OY, kellega koostöö sujus tavapärases rütmis ja enam-vähem samades mahtudes võrreldes varasemate aastatega. Meeletu materjalide ja teenuste hinnatõus sundis otsima uusi soodsamaid teenusepakkujaid, kuna toodete lõpphinda enam tõsta ei kannatanud ja kulusid oli vaja kärpida. Uueks koostööpartneriks sai valitud Toci OÜ, kellelt on ostetud laserlõikuse teenust ja abistatud neid nende projektidega.

Taas valmis ka üks batuudikeskuse laiendus Klaipedas, koostöös Ausila UAB-ga. Samuti sai valmis ka batuudikeskus Riias, koostöös Trampoline PD OÜ-ga.

Materjalide tellimisel peab arvestama pikema ooteajaga, sest laod on tühjad. Isegi suurettevõtted on väga ettevaatlikud ja äraootaval seisukohal. Tunda annab nüüd ka kõrgenenud elektrihind, mis paneb mõnelgi päeval töö seisma, sest börs teeb erinevatest asjadest tingituna üllatavalt suuri hüppeid. Keevitaja palgatõus, mis oleks vaja kindlasti teostada tingituna üleüldisest elukalliduse tõusust, jääb jällegi ära, sest lihtsalt ei julge, kuna ei tea, mida tulevik toob.

Mida lähemale tuleb käesoleva aasta lõpp, seda rohkem hakkab kuulma erinevate firmade pankrottidest siin -ja sealpool lahte. Uudised Eesti valitsuse uutest maksudest ja maksutõusudest ei sisenda eriti kindlust tuleviku suhtes. Uus aasta näitab, et läheb veel kehvemaks ja Soome majanduslangus tõmbab endaga kaasa ka siinsed ettevõtted.

Praegu on ainsaks eesmärgiks jääda ellu ja sellest jamast välja tulla kahjudeta.

Tervikuna oli OÜ Eiromek müügitulu 2023. aastal 187042 eurot, langus võrreldes eelmise perioodiga ca 35 tuhat eurot. Jäädi küll kasumisse, aga see toimus tugeva kulude kokkuhoiu tõttu.

2023.a. arvestati töötajatele töötasusid 39403 eurot, aasta keskmisena oli ettevõttes tööl 3 töötajat. Juhatuse liikmele juhatuse liikme tööülesannete täitmise eest tasusid ega muid soodustusi ei arvestatud.

EIROMEK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.