Rohkema info nägemiseks:

EIROMEK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 369; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EIROMEK OÜ kohta arvamuslugu!"

EIROMEK OÜ hetkeolukord

Juba 369 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Eiromek peamiseks tegevusvaldkonnaks on erinevate metalltoodete valmistamine ja sama ala teenuste osutamine.

OÜ Eiromek 2022. aasta majandustegevusse kuulus jätkuvalt kauaaegsele koostööpartnerile Modularbox Oy-le ATV lisaseadmete tootmine, kui ka koostöö varasema partneri Ausila UAB-ga, kellele sai lõpetatud batuudimaastik Leedus. Valmis teinegi batuudikeskus, Rakveres, koostöös samuti varasema koostööpartneri Trampoline OÜ-ga.

Tervikuna oli OÜ Eiromek müügitulu 2022. aastal 222 376 eurot, kasv võrreldes eelmise perioodiga ca 34 tuhat eurot.

Veebruaris üllatanud sõda Euroopas tõi taaskord probleemid materjalide kättesaadavuses, materjalide ja teenuste hindade meeletu kasvu. Kõik see sundis taas tõstma ka Eiromek OÜ toodangu hindu. Modularbox Oy-le tuli taas põhjendada juba teist hinnatõusu lühikese aja jooksul.

Õnneks siiski pole hinnatõus senini ära hirmutanud lõpptarbijat ja ATV lisaseadmed lähevad ikkagi kaubaks.

Taaskord jäi ära keevitaja palgatõus ning tööruumide laiendustööd tuleb tulevikku lükata.

Aasta lõpus mõned hinnad stabiliseerusid ja materjalide kättesaadavus ei ole tänases ka enam probleem. Teenuste hinnad on siiski jätkuvalt kõrged ja kohati tõusevad ka käesoleval aastal.

Õnneks ei ole pidanud toodangu hindu praeguseks enam tõstma, aga uue valitsuse plaanid maksude tõstmiseks ning uute maksude kehtestamiseks teevad ettevaatlikuks, sest negatiivne mõju ettevõtlusele on taoliste plaanide realiseerumisel otsene. Seega -- edasi tuleb minna üks päev korraga, sest ei tea milliseid üllatusi veel tulla võib.

2022.a. arvestati töötajatele töötasusid 38 359 eurot, aasta keskmisena oli ettevõttes tööl 3 töötajat. Juhatuse liikmele juhatuse liikme tööülesannete täitmise eest tasusid ega muid soodustusi ei arvestatud.

EIROMEK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.