Rohkema info nägemiseks:

AKO IN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Töökogemus disaini, sisekujunduse ja arhitektuuri valdkonnas aastast 2005.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ako In OÜ on Tartus asuv sisekujundusbüroo, mis alustas oma tegevust aastal 2011. Meie pikaajaline kogemus disaini, sisekujunduse ja arhitektuuri valdkonnas ulatub aga juba aastasse 2005. Oleme uhked selle üle, et oleme omanäoline ja kvaliteeti hindav perefirma, mis pakub nii tehniliselt kui ka kujunduslikult läbimõeldud lahendusi. Meie lai kogemustepagas, maitsekus ja huvi teha midagi teistsugust annavad meile julguse vastu astuda mistahes väljakutsele.

Ako In keskendub eluruumide, bürooruumide ja avalike ruumide sisekujunduslikule projekteerimisele. Lisaks pakume eritellimusmööbli projekteerimist, tootedisaini ning 3D visualiseerimisteenuseid. Meie eesmärk on luua ruume, mis mitte ainult ei funktsioneeri optimaalselt, vaid ka inspireerivad ja rõõmustavad oma kasutajaid igapäevaselt. Usume, et hea disain peab olema funktsionaalne, esteetiline ja vastama klientide individuaalsetele vajadustele.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes omavad sügavat arusaamist sisekujunduse ja arhitektuuri põhimõtetest ning kellele meeldib pühenduda iga projekti detailidele. Meie disainerid ja arhitektid töötavad tihedas koostöös klientidega, et mõista nende visioone ja vajadusi ning luua vastavalt sellele ainulaadseid ja funktsionaalseid ruumilahendusi. Oleme veendunud, et parimad tulemused sünnivad koostöös ning seetõttu panustame igasse projekti suure pühendumusega.

Ako In OÜ on tuntud oma professionaalsuse ja kliendikesksuse poolest. Meie eesmärk on alati ületada ootusi ja luua pikaajalisi suhteid meie klientidega. Oleme uhked iga saavutuse üle, olgu selleks siis mõne eksklusiivse interjööri kujundamine või innovaatilise mööbli loomine, mis muudab ruumi elamusterohkeks. Meie töö on meie kirg ning meil on suur rõõm jagada oma kirge ja professionaalsust iga uue kliendiga.

Kokkuvõttes on Ako In OÜ rohkem kui lihtsalt sisekujundusbüroo - me oleme partnerid oma klientidele nende ruumide loomisel ja unistuste teostamisel. Olgu tegemist eluruumi, kontori või avaliku ruumiga, meie eesmärk on alati anda oma parim ja luua keskkond, mis räägib iseenda eest.

uuri lisaks!

AKO IN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Egle R.

Professionaalne lähenemine ja imeline tulemus! Suur tänu, et muutsite meie kodu unistuste paigaks!

- Reelika O.

Ületasite kõik ootused! Olen väga rahul

- Oliver L.

Suurepärane töö! Teiega oli rõõm koostööd teha.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AKO IN OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas ettevõte senist tegevust. Edukalt viisime lõpule mitmed suured projektid. Jätkus koostöö ka varasemate koostööpartneritega. Töö mahu kasvuga seoses võtsime tööle alates augustikuust kolmanda töötaja.

Dropdown

kõik artiklid

5 suundumust, mis kujundavad sisustusdisaini tulevikku

Sisustusdisaini maailm on pidevas arengus, uued suundumused kerkivad esile vastusena kultuurilistele muutustele, tehnoloogilistele edusammudele ja kasvavale rõh
ssb.ee
Sisustusdisaini maailm on pidevas arengus, uued suundumused kerkivad esile vastusena kultuurilistele muutustele, tehnoloogilistele edusammudele ja kasvavale rõhule jätkusuutlikkusele. Kinnisvaraarendajatele, ettevõtjatele ja nõudlikele koduomanikele on nende suundumustega kursis olemine hädavajalik, et luua ruume, mis on esteetiliselt meeldivad, aga ka funktsionaalsed ja tulevikukindlad. Siin on viis suundumust, mis kujundavad sisustusdisaini tulevikku. 1. Jätkusuutlikud ja keskkonnasõbralikud disainid Keskkonnast hooliva sisustusdisaini järele on kasvav nõudlus. Jätkusuutlikud materjalid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.