Rohkema info nägemiseks:

AFFA TRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 614; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AFFA TRADE OÜ kohta arvamuslugu!"

AFFA TRADE OÜ hetkeolukord

Juba 614 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AFFA Trade OÜ asutati 07.03.2011. Alates 2013a muutus põhitegevusala ja peamine tegevusvaldkond aruandeaastal uue tegevusalana oli puitmaterjalide vahendamine.

Müügitulu oli 2022 aastal 263535 eurot, mis vähenes võrreldes 2021 a 18% 2023 planeeritakse keskenduda peamiselt uuele tegevussuunale. Uue teenusena hakatakse pakkuma graafilise disaini teenust. Puitmaterjale soetatakse enamasti ettevõtetelt ja erandkorras ka eraisikutelt. Ettevõttes on palgal üks töötaja.

2023 olulisim arendustegevus käib uute tarnijate ja müügikohtade leidmise suunas, mis võimaldaks efektiivsemalt ja suuremas mahus toodet soetada ja müüa. Kõrvaltegevusena hakatakse tegelema ka graafilise disainiga. Kuna on väga keerulised ajad, siis vajadusel lisame ka uusi tegevusi.

AFFA TRADE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.