Rohkema info nägemiseks:

PONY INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 116; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PONY INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

PONY INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 116 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Pony Invest OÜ jätkas edukalt oma põhitegevusaladel, milleks on müügi-, värbamis- ja koolitusteenuste osutamine. Nendes valdkondades oleme suutnud pakkuda kõrgetasemelist teenust, mis on kindlustanud meie ettevõtte tugeva positsiooni turul. Meie eesmärk on jätkuvalt pakkuda klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid lahendusi, mis toetavad nende äritegevuse kasvu ja arengut.

Lisaks põhitegevusaladele oleme saavutanud märkimisväärset edu ka täiendavate tuluallikatega. Pony Invest OÜ investeerib strateegiliselt laenudesse, mis on osutunud tulusaks ning võimaldanud meil mitmekesistada oma tuluvoogusid. Samuti oleme laienenud kinnisvara sektorisse, kus kinnisvara väljaüürimine on pakkunud stabiilset ja kasvavat tulu.

2023. aasta oli Pony Invest OÜ jaoks finantsiliselt edukas. Meie aastakasum ulatus märkimisväärse 147 049 euroni, mis peegeldab meie tugevat positsiooni turul ning edukat tegevust nii põhitegevusalades kui ka täiendavates tuluallikates. See tulemus näitab meie strateegiate efektiivsust ning pühendumust pidevale kasvule ja arendusele.

Meie peamine eesmärk on jätkuvalt suurendada tulusid värbamisteenuste osutamisest, mis on üks meie põhitegevusi ja mille vastu on kasvav nõudlus. Lisaks plaanime suurendada üüritulu laekumisi, arendades ja laiendades oma kinnisvaraportfelli. Samuti jätkame investeerimist laenudesse, et kindlustada stabiilset ja mitmekesist tuluvoogu.

Pidev keskendumine kasumi suurendamisele ja tegevuse efektiivsuse parandamisele on Pony Invest OÜ jaoks oluline. Meie eesmärk on pakkuda jätkusuutlikku ja stabiilset majanduskasvu, tagades samas kvaliteetse ja usaldusväärse teenuse oma klientidele. Oleme kindlad, et meie strateegiline suund ja pühendumus viivad meid jätkuvalt eduni ka järgnevatel aastatel.

Juhatuse liige

Sanita Aldina

PONY INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.