Rohkema info nägemiseks:

DESIGN STRATEGY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Design Strategy on spetsialiseerunud strateegilisele arendusele, aidates klientidel avastada ja realiseerida oma täielikku potentsiaali.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Design Strategy OÜ on 2011. aastal asutatud ettevõte, mis on pühendunud klientide potentsiaali täielikule avamisele, pakkudes ainulaadseid ja kohandatud lahendusi. Meie meeskond, millel on üle kahekümne aasta kogemusi, on spetsialiseerunud strateegilisele arendusele, projektijuhtimisele ja ärinõustamisele, aidates nii alustavatel ettevõtetel kui ka väljakujunenud valdkonna liidritel saavutada märkimisväärset edu ja teha olulisi edusamme oma eesmärkide suunas.

Meie ainulaadne lähenemine ühendab loovuse, visiooni, süstemaatilise mõtlemise ja kaasava juhtimise, et pakkuda lahendusi, mis võimaldavad klientidel areneda ja jõuda uutele kõrgustele. Oleme pühendunud käegakatsutava väärtuse pakkumisele ja püsiva mõju avaldamisele neile, kellega koos töötame.

Lisaks on meil sügav arusaam sellest, mida on vaja edukate ettevõtete loomiseks. Meie lahendustele orienteeritud lähenemine, tulemustele pühendumine ja strateegilise mõtlemise oskused on aidanud luua võimalusi ettevõtetele oma maksimaalse potentsiaali saavutamiseks. Meie peamine eesmärk on aidata klientidel saavutada oma eesmärke, tuvastades ja täiustades nende ainulaadseid tugevusi.

Design Strategy OÜ on ka pühendunud individuaalsele ja meeskonna arengule, pakkudes professionaalset koolitust ja coachingut erinevates valdkondades. Meie koolitusteemad on hoolikalt valitud ja kavandatud, et toetada strateegilist mõtlemist, kaasavat juhtimist, meeskonnatööd ja motivatsiooni, mis on kõik olulised edukaks ettevõtluseks.

Ühendades aastatepikkuse kogemuse, sügavad teadmised ja kirg innovatsiooni vastu, on Design Strategy OÜ teie usaldusväärne partner, kes toetab teid teie äritegevuses, aidates teil saavutada püstitatud eesmärke ja realiseerida oma täielik potentsiaal.


info@designyourstrategy.com
+372 5557 2013

DESIGN STRATEGY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lea R.

Töötades koos Design Strategy OÜ-ga, oleme õppinud rakendama strateegilisi mõtlemisoskusi, mis on aidanud meil teha informeeritud ja tulemustele orienteeritud otsuseid.

- Tarmo P.

Design Strategy OÜ on pakkunud meile mitte ainult väärtuslikke äriinsights'eid, vaid ka praktilisi tööriistu ja strateegiaid, mis on aidanud meil saavutada märkimisväärseid tulemusi.

- Pille A.

Nende ainulaadne lähenemine ärinõustamisele on andnud meile uue perspektiivi ja väärtuslikke teadmisi, mis on olnud kriitilise tähtsusega meie ettevõtte strateegilise planeerimise protsessis.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

DESIGN STRATEGY OÜ tegevusaruanne 2022

Design Strategy OÜ on Eesti ettevõte, mis alustas oma tegevust 16. märtsil 2011. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud äri- ja muude organisatsioonide nõustamisele ning erinevate koolituste läbiviimisele. Nende põhitegevusalade hulka kuuluvad äriplaanide koostamine, töötajate ja organisatsiooni liikmete koolitamine ning arenguvajaduste määratlemine. Lisaks on nad spetsialiseerunud meeskonna, avalike esinemiste, juhtimise, motivatsiooni ja muude koolitusprogrammide läbiviimisele.2021. aastal laiendas Design Strategy OÜ oma tegevusvaldkonda, lisades kondiitri- ja pagaritoodete

Dropdown

kõik artiklid

Äriplaanide kirjutamine: Eduka ettevõtte alustala

Äriplaan on iga eduka ettevõtte alustala. See mitte ainult ei aita teil määratleda oma ettevõtte eesmärke ja strateegiaid, vaid on ka vajalik vahend investorite
ssb.ee
Äriplaan on iga eduka ettevõtte alustala. See mitte ainult ei aita teil määratleda oma ettevõtte eesmärke ja strateegiaid, vaid on ka vajalik vahend investorite ja partnerite veenmiseks. Design Strategy OÜ pakub professionaalseid äriplaanide kirjutamise teenuseid, mis aitavad teil luua selge ja tõhusa plaani, mis toetab teie ettevõtte kasvu ja arengut. Meie kogenud meeskond aitab teil luua äriplaani, mis mitte ainult ei peegelda teie ettevõtte unikaalset väärtust ja visiooni, vaid aitab teil ka tuvastada ja ära kasutada võimalusi turul. Meie eesmärk on aidata teil luua plaan, mis mitte ainult

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.