Rohkema info nägemiseks:

NASTYDOG ENTERTAIMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 265; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta NASTYDOG ENTERTAIMENT OÜ kohta arvamuslugu!"

NASTYDOG ENTERTAIMENT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ NastyDog Entertaiment asutati 2011 a. kevadel. OÜ NastyDog Entertaiment põhitegevuseks on paintballi varustuse müük ja rentimine. 2022 aastal NastyDog Entertaiment OÜ majandustegevust ei toimunud. Osaühingu omakapitali on järel vähem, kui pool osakapitalist või vähem, kui seadusega lubatud minimaalne osakaüitali suurus ( 2500 eurot). Aruandeperioodil ettevõttel töötajad puudusid ja tasusid ei arvestatud. NastyDog Entertaiment OÜ juhatusse kuulub üks liige ja juhatuse liikme tasu ei ole arvestatud. Ettevõte ei plaani jätkata varustuse müügi ja rentimisega järgmistel tegevusaastatel.

Dropdown

kõik artiklid

Kas paintball on lastele ohtlik?

Osa lapsevanematest muretseb: kas paintball võib olla võsukestele ohtlik? Tegelikkuses mitte, kui neid üritusi viiakse läbi valvsate ekspertide pilgu all. Reegl
nastydog.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.