Rohkema info nägemiseks:

ELANTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 50; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ELANTER OÜ kohta arvamuslugu!"

ELANTER OÜ hetkeolukord

Juba 50 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Elanter OÜ asutati 17.03.2011 OÜ Atlanter jagunemise käigus. 20.mail 2011 toimus ettevõtte osanike vahetus.

Ettevõte asutati eesmärgiga osutada majutusteenust. 2011. aastaks planeeritud tegevust tuli korrigeerida seoses turusituatsiooni muutumise ja majanduses toimuvate makro- ja mikroökonoomiliste protsessidega.Viidi läbi põhjalik turusegmendi analüüs meie poolt pakutava teenuse osas.

Analüüsi käigus sai selgeks maksimaalne nõudluse ja pakkumise vahekord ja meie positsioon antud turuosas. Analüüs näitas ka, et projekti käivitamine praegusel 2011. aastal oleks olnud seotud liialt suurte kapitalimahutustega ja majanduslike riskidega. Kõigest eelnevast tulenevalt võeti vastu otsus projekti käivitamisega viivitada kuni turusituatsioon on rohkem soodne meie plaanide elluviimiseks ja nõudlus meie poolt pakutava teenuse osas kasvab.

2014. majandusaasta põhirõhk oli suunatud alternatiivsete tegevusalade otsingule. 2012. majandusaastal soetati osalus Ecopellet Grupp OÜ-s eesmärgiga turustada puidugraanuleid rahvusvahelisel turul. Vastavalt läbiviidud analüüsidele tulime järeldusele, et nõudlus alternatiivsete kütteainete järele suureneb, seda eriti väiketarbijate osas, kes jäävad suurtest gaasitrassidest kaugele. Sellest tulenevalt töötatigi välja projekt, mis näeb ette puidutööstuse jääkidest graanulite (pellet) tootmise. Soodsa hinna ja kvaliteedi suhtega on reaalne võimalus käivitatud projekt ellu viia ja sellega koos ka tulu teenida.

2023. majandusaastal majandustegevust ei toimunud 2024. majandusaastal on kavas jätkata alustatud projektidega ja proovida leida ka uusi tegevusalasid.

ELANTER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.