Rohkema info nägemiseks:

COUNTINGHOUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie oleme Pärnus asuv teravilja ja loomasööda hulgimüüja, mis on pühendunud kvaliteetsete toodete ja erakordse teeninduse pakkumisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte, Countinghouse, on uhke selle üle, et saame olla teie usaldusväärne partner teravilja ja loomasööda hulgimüügis. Oleme pühendunud oma klientidele ja pakume kõrgekvaliteedilisi tooteid ning usaldusväärset teenust, et toetada põllumajandust ja loomakasvatust.

Meeskond: Kogenud ja kirglikud

Meie meeskond on südikas ja kogenud, kandes endas aastatepikkust kogemust teravilja ja loomasööda valdkonnas. Oleme tõelised eksperdid selles valdkonnas ning jagame kirge põllumajanduse ja loomakasvatuse vastu. Meie meeskond koosneb spetsialistidest, kes on valmis pakkuma teile parimat nõu ning leidma teie konkreetsetele vajadustele sobiva lahenduse.

Teravilja müük: Parimad valikud

Countinghouse pakub laias valikus teraviljatooteid, mis vastavad teie põllumajandusettevõtte nõuetele. Oleme uhked oma kõrgekvaliteediliste teraviljatoodete üle, mis on hoolikalt valitud ja töödeldud, et tagada nende tipptasemel toiteväärtus ja ohutus.

Loomasööda müük: Tervislikud ja tugevad Loomad

Meie loomasööda valik on loodud selleks, et tagada teie loomadele optimaalne tervis ja tugevus. Pakume mitmesuguseid loomasööda segusid, mis vastavad erinevate loomaliikide vajadustele. Meie loomasööt on valmistatud kõrgekvaliteedilistest koostisosadest ja on kvaliteedikontrolli all, et tagada teie loomadele parim toitumine.

Võtke meiega ühendust:

+372 5563 6333

COUNTINGHOUSE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Ma olen väga rahul Countinghouse'i poolt pakutava teravilja ja loomasöödaga.

- Martti L.

Nende loomasööt on alati kvaliteetne ja see on aidanud meil säilitada tervislikke ja tugevaid loomi.

- Laur P.

Countinghouse on olnud meie usaldusväärne partner juba mitu aastat.

COUNTINGHOUSE OÜ tegevusaruanne 2022

Juhatus on majandusaasta tulemustega rahul. See on aasta, mille jooksul ettevõte on näidanud märkimisväärset kasvu ja stabiilsust, mis on oluline iga organisatsiooni jaoks. Juhatus on tunnustanud meeskonna pingutusi ja pühendumust, mis on aidanud kaasa sellele edule. Majandusaasta on periood, mille jooksul ettevõtted hindavad oma finantstulemusi ja teevad strateegilisi otsuseid tulevikuks. See on aeg, mil juhatus hindab ettevõtte tulemusi ja määrab kindlaks, kas ettevõte on saavutanud oma eesmärgid ja kas see on valmis järgmiseks majandusaastaks. Juhatus on rahul, et ettevõte on suutnud

Dropdown

kõik artiklid

Teravilja ja loomasööda hulgimüük Pärnus: Teie usaldusväärne partner kohalikes põllumajanduslahendustes

Kui otsite Pärnus usaldusväärset teravilja ja loomasööda hulgimüüjat, siis olete leidnud õige partneri. Countinghouse on kohalik ettevõte, mis on pühendunud kva
ssb.ee
Kui otsite Pärnus usaldusväärset teravilja ja loomasööda hulgimüüjat, siis olete leidnud õige partneri. Countinghouse on kohalik ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete toodete pakkumisele ja kohaliku põllumajandussektori toetamisele. Miks valida Countinghouse OÜ? Pärnus asuv Countinghouse OÜ on rohkem kui lihtsalt hulgimüüja. Me oleme partnerid, kes mõistavad kohalikke põllumajandustrende, klientide vajadusi ja pühenduvad teie ettevõtte edu tagamisele. Kvaliteetne teravili ja loomasööt Meie tootevalikus on kvaliteetne teravili ja loomasööt, mis on valitud spetsiaalselt selleks, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.