Rohkema info nägemiseks:

RS PAINTBOOK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõttes töötavad omal alal pikaajaliselt tegutsenud, motiveeritud automeistrid. Meie eesmärgid on kvaliteedi tagamine ja paindlik suhtumine kliendi soovidesse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RS PaintBook on Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mille eesmärgiks on muuta teie sõiduk taas säravaks ja uuena näivaks. Alates meie loomisest 2011. aastal oleme pühendunud pakkuma kvaliteetseid automaalriteenuseid kõikidele sõidukitüüpidele. Meie missiooniks on mitte ainult taastada teie sõiduki visuaalne ilu, vaid tagada ka teile suurepärane kogemus meie teenuste kasutamisel.

RS PaintBooki meeskond koosneb kogenud ja motiveeritud meistritest, kes on oma ala asjatundjad. Meie töötajad on pühendunud tagama teile parimat võimalikku teenust. Kasutame ainult kõrgekvaliteedilisi materjale ja kaasaegseid tehnoloogiaid, et teie sõiduk oleks vastupandamatu.

Meie jaoks on iga klient ainulaadne. RS PaintBookis mõistame, et iga sõiduk ja iga kliendi vajadused on erinevad. Seetõttu oleme paindlikud ja kohandame meie teenuseid vastavalt teie soovidele ja ootustele.

Pakume laia valikut automaalriteenuseid, alates sõidukite avariijärgsest remondist kuni esitulede taastamise, poleerimise, velgede värvimise ja muude teenusteni. Lisaks teostame sujuvat suhtlust kindlustusseltsidega ning koostame põhjalikke hinnapakkumisi, et tagada teile muretu teeninduskogemus.

RS PaintBook teeb koostööd mitmete mainekate kindlustusseltsidega ja omab tugevat partnerivõrgustikku Raplamaal. See tagab meile juurdepääsu parimatele ressurssidele ja võimalustele, et teha teie sõidukist taas pilkupüüdev kunstiteos.

Oleme oma ala eksperdid, kellel on mitmeaastane kogemus automaalriteenuste osutamisel. RS PaintBooki meeskond on koolitatud ja pädev, et teie sõidukit remontida, värvida ja taastada kõrgeima standardi kohaselt.

Kui soovite, et teie sõiduk säraks taas nagu uus, siis usaldage see meie ekspertide hooleks. RS PaintBook - teie sõiduki iluravi eksperdid Raplamaal!

Koduleht

RS PAINTBOOK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Juri L.

Autole tehtud remondi tulemus on väga professionaalne ja kvaliteetne, aitäh!

- Hanna P.

Meie sõiduk sai uue ja värske välimuse!

- Katrin K.

Väga abivalmis ja viisakas meeskond, kiidan!

RS PAINTBOOK OÜ tegevusaruanne 2022

RS PaintBook OÜ on ettevõte, mis loodi 30. märtsil 2011 eesmärgiga pakkuda laiaulatuslikku automaalriteenust oma koostööpartneritele. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja arenenud, olles nüüdseks juba 11 aastat tegutsenud. Aasta 2022 oli ettevõttele märkimisväärne, kuna jätkus tavapärane majandustegevus, kuid samal ajal tehti ka olulisi plaane tulevikuks. Uuel majandusaastal on ettevõttel plaanis leida suuremaid lepingulisi kliente, eriti kindlustusettevõtete näol. See peaks võimaldama stabiilsemat töömahtu tuleval aastal, mis on oluline samm ettevõtte kasvu ja arengu suunas.

Dropdown

kõik artiklid

RS PaintBook - parim valik sõidukiremondiks Raplamaal

Teie auto on palju enamat kui lihtsalt metallkarkass ja ratastel masin – see on teie vabadus, teie mugavus, teie elustiili peegeldus. Nii olulise vara usaldamin
ssb.ee
Teie auto on palju enamat kui lihtsalt metallkarkass ja ratastel masin – see on teie vabadus, teie mugavus, teie elustiili peegeldus. Nii olulise vara usaldamine kellelegi teisele on suur otsus. Ja just siin tuleb mängu RS PaintBook, teie parim valik sõidukiremondiks Raplamaal. Miks just meie? Siin on mõned põhjused, miks RS PaintBook on teie sõiduki parim sõber remondimaailmas. Meie meeskond ei ole lihtsalt töötajad – nad on oma ala kirglikud eksperdid. RS PaintBooki meeskond koosneb kogenud ja kohusetundlikest inimestest, kes armastavad oma tööd. Nende kirg sõidukite vastu kajastub igas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.