Rohkema info nägemiseks:

TSELIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 376; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TSELIS OÜ kohta arvamuslugu!"

TSELIS OÜ hetkeolukord

Juba 376 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Tselis on registreeritud 06.04.2011.a.

Ettevõte põhitegevus on loomisest alates olnud Euroopa Liidust mööbli ning valgustite soetamine ja edasimüük.

2021. aastal oli põhiline müügiartikkel jätkuvalt kontorimööbel. Ostetud põhiliselt Poolast, Saksamaalt ning Itaaliast ja eksporditud Venemaale.

2011 aastal tegeleti põhiliselt tarnijate ja ostjate otsimisega ning turuuuringutega. 2012.a. jätkusid turuuuringud ja tarnijate ning ostjate otsimine.

Müügimaht suurenes 2 korda.

2013 aastal müügimaht kasvas tänu uute turgude leidmisele 7,5 kordseks.

2014 aastaks planeeriti müügiartiklite avardamist lisaks mööblile ja valgustitele ning otsiti võimalusi kaupade tarnimiseks Venemaalt Eesti turule.

Koostööpartner leiti Venemaa puurotsikuid tootva tehase näol ja kuna neid Eestis ei toodeta, siis leiti turg Eestis. Mööbli ja valgustite müügimaht on stabiliseerunud ja jäi enam-vähem 2013 aasta tasemele. Müügitulu suurenemine 50% võrra toimuski tänu otsikute turustamisele.

2015-2016 aastal planeeriti mööbli ja valgustite müügimahtu eelmiste aastate tasemel, kuid otsikute jms toodetele otsiti turgu ka Euroopa Liitu.

Tegelikult suurenes müügitulu võrreldes eelmise aastaga peaaegu 50%, kuid seda mitte loodetud otsikute müügi tõusule, vaid mööbli ja valgustite müügi kasvule.

Küll aga jätkusid Venemaal uute otsikute valmistajatega läbirääkimised paindlikumate tarnegraafikute ja hindade osas. 2016 aasta käive jagunes mööbli ja otsikute vahel 60 % ja 40 %. Sama % käibest oli ka 2017 aastal. Rahaline käive 2017 aastal oli 409705 eurot ja kasum 8377,43 eurot.

2018 aastal otsikute osakaal käibes langes 14%-ni, kuna käive mööbli osas suurenes 86%-ni, rahaline käive suurenes 2018 aastal peaaegu 2 korda.

2019 aastal jätkus klientide otsing, et suurendada Venemaa toodete turu osa võrreldes Euroopa Liidu kaupadega. Jätkuvalt käivad läbirääkimised otsikute jms. toodete vahendamiseks Euroopa Liitu.

2020 aastal planeerisime jätkata samas mahus. Oleme astunud samme Venemaa mööbli Eesti turule toomiseks. Kahjuks ei täitunud planeeritud ootused puurotsikute tarnimisel Eestisse kuna seoses COVID viirusega olid tellimused Eesti ettevõtete poolt olematud.

2021 aastal taastus puurotsikute ja mastiksi tarne Eestisse Venemaalt. Uue artiklina lisandus Fundex vaiade kroonide vahendamine Venemaa ja

Valgevene tehastest.

2022 aastal ei toimunud praktiliselt majandustegevust seoses Ukraina sõjaga. Tegevus toimus ainult jaanuar-veebruar. Edaspidise suhtes toimuvad uute turgude otsingud.

OÜ Tselis on jätkuvalt tegutsev ettevõte, kes plaanib Eestis oma tegevust jätkata vähemalt samas mahus ning ka edaspidi panustada laste sporti.

TSELIS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.