Rohkema info nägemiseks:

SARAPIKU EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sarapiku Ehitus tegeleb professionaalse ehitusteenuse pakkumisega, hõlmates ehitamist, renoveerimist, haljastust ja saunalahendusi. Meie eesmärk on muuta kliendi unistused reaalsuseks, pakkudes usaldusväärset kvaliteeti igal sammul.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Sarapiku Ehitus OÜ on usaldusväärne ja professionaalne ehitusettevõte, mis pakub mitmekülgseid ehitusteenuseid nii eramutele kui ka ärirajatistele. Meie pikaajaline kogemus ja pühendumine kvaliteedile tagavad teile parima tulemuse igas projektis.

Meie teenuste hulka kuuluvad viilhallide ehitus, kortermajade arendus, eramute ja paarismajade ehitus ning hoonete renoveerimine. Olgu tegemist logistika-, lao-, tootmis- või elamispinnaga, oleme valmis pakkuma kvaliteetset ja vastupidavat ehitusteenust.

Vanemate kortermajade renoveerimine on üks meie erialasid. Pakume täislahendusi fassaadide ja katuste renoveerimiseks, muutes vanad hooned kaasaegseks ja energiasäästlikuks.

Meie professionaalne meeskond võtab enda kanda nii peatöövõtu kui ka alltöövõtu rollid, tagades sujuva ja tõhusa projekti elluviimise. Lisaks hoolitseme kogu vajaliku dokumentatsiooni korrektse haldamise eest, et tagada projekti edukas lõpuleviimine.

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, võtke meiega ühendust. Sarapiku Ehitus pakub personaalset lähenemist ja parimaid ehituslahendusi teie vajadustele. Laske meil aidata teil oma ehitusprojektidega ning leiame koos parima lahenduse.

UURI LISAKS

SARAPIKU EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura O.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne töö.

- Teet K.

Väga professionaalne ja abivalmis meeskond.

- Juhan R.

Tõeliselt usaldusväärne partner ehitusprojektides.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Viilhallidee: Kestvad ja funktsionaalsed ärirajatised

Viilhallid on ärisektoris olulised rajatised, mis pakuvad mitmekülgset kasutusvõimalust, olgu selleks tootmis-, ladustamis- või muud ärivajadused. Need hooned esindavad funktsionaalsust ja vastupidavust ning nende ehitamine nõuab professionaalsust ja täpsust. Sarapiku Ehitus, tuntud ehitusettevõte, on pühendunud pakkuma kvaliteetseid ehitusteenuseid, mis vastavad täielikult klientide ärivajadustele. Viilhallide ehitamine algab põhjalikust planeerimisest ja kavandamisest. Sarapiku Ehitusel on laialdased kogemused viilhallide ehitamisel erinevateks otstarveteks, alates logistikast ja laondusest

Dropdown

kõik artiklid

Vanemat kortermaja renoveerimine moodsaks elamispinnaks

Vanemate kortermajade renoveerimine esitab ehitusvaldkonnale unikaalseid väljakutseid, kuid samas pakub see ka suurepärast võimalust muuta ajaloolised hooned ka
ssb.ee
Vanemate kortermajade renoveerimine esitab ehitusvaldkonnale unikaalseid väljakutseid, kuid samas pakub see ka suurepärast võimalust muuta ajaloolised hooned kaasaegseks ja mugavaks elamispinnaks. Sarapiku Ehitus, tunnustatud ehitusettevõte, on pühendunud vanade hoonete väärtuse säilitamisele ja nende täiustamisele kaasaegsete mugavustega, pakkudes samal ajal klientidele kvaliteetseid ehitusteenuseid. Kortermajade renoveerimine nõuab põhjalikku planeerimist, oskuslikku kavandamist ja täpset teostamist. Sarapiku Ehitusel on rikkalik kogemus vanemate hoonete renoveerimisel ning meie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.