Rohkema info nägemiseks:

REDS OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2660; jälgijaid - 4. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta REDS OÜ kohta arvamuslugu!"

REDS OÜ hetkeolukord

Juba 2660 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 113 korda.

Tegevusaruanne 2022

Reds OÜ on jätkuvalt Ülemiste kaubanduskeskuse pinnal ainus mängukeskusi opereeriv teenusepakkuja, kelle tootevalikusse kuuluvad erineva mänguaja, vabatreeningu ning sünnipäevateenustega seotud teenused. Nagu varasematel majandusaastatel jätkavad tööd eraldiseisva üksusena 1 400 m2 alal Lennumaa Mängukeskus oma 6-rajalise laineliumäe, labürindi, ronimis-, pallimängu- ja väikelaste alaga ning eraldiseiseva üksusena 1 000 m2 alal Trampolino batuudi– ja vabaajakeskus eri tasanditel olevate hüppe- ja pallialade, Ninja-takistusraja,

Slack-line ja labürindiga. Lisaks pakuvad mõlemad mängukeskused võimalusi erinevate sündmuste läbiviimiseks ruumide rent (sünnipäevatoad) ning lisateenustena sündmustel treenerid ja animaatorid teenustega näol. Perekohvik Moosium toetab ja teenindab nii kaubanduskeskuse kui ka

Trampolino batuudi – ja vabaajakeskus külastajaid.

Oluline tegevus terve majandusaasta lõikes on olnud Trampolino batuudi– ja vabaajakeskus atraktsioonide uuendamine ja edasi arendamine.

Suurimaks investeeringuks seoses Reds OÜ laiendusega seotud tegevustes olid 2022 majandusaasta jooksul TRAMPOLIINO batuudikeskuse san-ruumide välja ehitamine, kahel tasandil oleva Ninja-takistusraja valmimine ning labürint välja ehitamine. Samuti teostas ettevõte erinevaid parendustöid oma teistes üksustes Lennumaa ja perekohvik Moosium, kuhu soetati nii mööblit kui tugevdati turvalisusega seotud ehitustegevust

Lennuma mängukeskuses.

2022 aastaks planeeritud erinevad turundustegevused, jõuline turule tulek mitme üksuse ja erinevate teenuste sünergilise koostöö näol paraku oma eesmärke ei täitnud. Fookus, mille läbi lootsime kasvatada meie klientide arvu ning samuti teadlikkust Reds OÜ opereeritavatest üksustest ja nende teenustest said suuresti mõjutatud kogu 2022 aasta vältel kestnud COVID-19 seotud piirangutest ja selle järgsest mõjust.

Jätkuvalt on üheks väliseks suureks mõjutajaks mängukeskuse külastatavuse ja käibe osas Ülemiste keskuse vahetus läheduses avatud T1 kaubanduskeskus, mille pinnal opereerib SkyPark Eesti suurimat lastele suunatud sise mängu- ja vabaajakeskust.

2023 aasta eesmärkideks on Reds OÜ seadnud nii ettevõtte turule püsima jäämise kui ka töökohtade säilitamise. Vastavalt võimalustele jätkatakse seniste tegevustega, suurendada investeeringuid uuele avatavale ja lisanduvale pinnale, et seeläbi pakkuda terviklahendust vaba aja veetmise osas suuremale publikule.

REDS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.