Rohkema info nägemiseks:

MR METSATÖÖD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume täielikke metsandusteenuseid, alates metsainventuurist ja planeerimisest kuni metsandus- ja metsaistutusprogrammide väljatöötamiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MR METSATÖÖD OÜ-s usume, et meie planeedi süda peitub sosistavates lehtedes ja kõrguvates tüvedes meie metsades. Meie missioon on lihtne, kuid sügavamõtteline: Pakume terviklikke metsandusteenuseid inventuurist kaitsemeetmeteni. Iga külvatud seemne ja iga kaitstud hektariga ei istuta me mitte ainult puid - me kasvatame tulevikku.

Meie teenuste valik hõlmab kogu metsandusvajaduste spektrit. Alates põhjalikust metsainventuurist ja planeerimisest kuni tugevate metsandus- ja metsaistutusprogrammide väljatöötamiseni tagame, et iga meie hoole all olev mets on jätkusuutlikkuse ja ökoloogilise tasakaalu tunnistajaks. Oleme pühendunud metsaökoloogia ja bioloogilise mitmekesisuse säilitamisele, mõistes, et iga liik mängib olulist rolli meie ökosüsteemide tervises.

Meie lähenemine metsamajandusele ja säästvale kasutamisele põhineb viimastel teadusuuringutel ja parimatel praktikatel. Püüame harida ja tõsta teadlikkust metsade tähtsusest, pakkudes programme, mis valgustavad ja inspireerivad. Lisaks oleme uhked oma pingutuste üle luua ja hallata kaitstud metsaalasid, kaitstes neid looduslikke aardeid tulevastele põlvedele.

MR METSATÖÖD OÜ-ga valite partneri, kes seisab kasvu, vastupidavuse ja kõikumatu uskumuse eest, et iga tänane pingutus külvab rohelisema homse. Liituge meie teekonnaga, et kasvatada homseid metsi juba täna!

Kontakt

+372 525 6015

MR METSATÖÖD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Tõeliselt pühendunud metsandusele ja keskkonnakaitsele.

- Mart T.

Väga rahul oma metsa hooldustöödega, soovitan soojalt!

- Liis R.

Tänu MR METSATÖÖD OÜ-le on meie metsad tugevamad ja elujõulisemad kui kunagi varem.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milline roll on UAV-idel ja droonidel metsaandmete kogumisel?

Metsainventuur on jätkusuutliku metsamajanduse kriitiline komponent, pakkudes olulist andmestikku otsuste tegemiseks seoses kaitse, majandustegevuse ja poliitika arendamisega. Täpsete ja kõikehõlmavate metsaandmete nõudluse kasvades on innovatiivsed tehnikad revolutsioneerimas seda, kuidas me hindame ja haldame meie metsavaru. LiDAR (valgustuvastus ja -kaugusmõõtmine) LiDAR on kaugseire meetod, mis kasutab valgust laservalguse kujul, et mõõta kaugusi Maa pinnani. See tehnoloogia loob kõrge resolutsiooniga kaarte, mis võivad detailideni kirjeldada topograafiat, taimestiku struktuuri ja isegi

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutab metsastamine kliimamuutusi ja kuidas see aitab süsiniku sidumist?

Kliimamuutus on pakiline globaalne probleem, mida iseloomustavad tõusvad temperatuurid, muutuvad ilmastikumustrid ja kasvavad kasvuhoonegaaside tasemed Maa atmo
ssb.ee
Kliimamuutus on pakiline globaalne probleem, mida iseloomustavad tõusvad temperatuurid, muutuvad ilmastikumustrid ja kasvavad kasvuhoonegaaside tasemed Maa atmosfääris. Inimtegevus, eriti fossiilkütuste põletamine ja metsade raadamine, on nende muutuste olulised põhjustajad. Metsastamine hõlmab looduslikku või tahtlikku olemasolevate metsade ja metsamaade taastäitmist, mis on tühjendatud, põlispuuliikidega. See on kriitiline ökoloogiline protsess, mis võib taastada degradeerunud maastikke, suurendada bioloogilist mitmekesisust ja aidata kaasa kliimamuutuste leevendamisele. Metsastamise mõju

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.