Rohkema info nägemiseks:

TEEDEKS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1216; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TEEDEKS GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

TEEDEKS GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 1216 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OUn TEEDEKS GRUPP 2022. a.

TEGEVUSARUANNE

OUn Teedeks Grupp kanti anriregistrisse 02.06.2011.a. Ettevonte asutati nelja asutaja poolt osakapitaliga 3000 eurot, mis jagunes asutajate vahel vastavalt sissemaksetele 25%, 25%, 25% ja 25%.

Alates 14.02.2019.a. on muutunud ettevontte osanike koosseis ja osakapitali jaotus. Osakapitali suurus 3000 eurot on jaotatud osanike vahel 75% Tarmo Reineberk, 12,5% Aron Mattias Mirka, 12,5% Iren Maiette Mirka.

Osaunhingu majandusaasta on kalendriaasta, mis algab 1. Jaanuaril ja lonpeb 31. Detsembril.

Firma ponhitegevusalaks on teede ja kiirteede ehitus (EMTAK kood: 42111).

OUn Teedeks Grupp on vanike ettevonte, seetonttu finantsjuhtimise alaste kunsimustega tegelevad juhatuse liikmed, kes korraldavad osaunhingu juhtimist, esindamist ja raamatupidamist. Ettevontte investeerimis-, finantseerimis- ja kanibekapitali juhtimisega seotud otsuseid vontavad vastu OUn Teedeks Grupp juhid kooskonlastatult unldkoosolekuga. Kuna ettevonte on vanike, siis ei koostata eelarveid. Teenuste hinnad sonltuvad konkreetselt teenuste sisust ja teenuste ajalisest pikkusest ning kasutatavatest toodetest.

2022.a. peamine tegevusvaldkond oli teede ja platside ehitus ehitusettevontetele ning vaniksemate teedeehituslike objektide ehitustonond.

Suurt tanhelepanu pononrati aastal 2022 kliendisuhete hoidmisele ja arendamisele ning kvaliteedi tonstmisele lanbi olemasolevate teenuste taniendamise ning uute teenuste vanljatonontamisele.

2023. aastal on plaanis suurendada turuosa Eestis ja investeerida ponhivarasse.

TEEDEKS GRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.