Rohkema info nägemiseks:

FAHLE ILUSALONGID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Fahle ilusalongis ootavad Teid naiste ja meeste juuksurid ning küünetehnikud

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Fahle ilusalong on olnud avatud alates 2007. aasta juunikuust, pakkudes professionaalseid iluteenuseid ja tähelepanelikku teenindust, mis paneb sind end erilisena tundma. Meie salongi spetsialistide kirg ilumaailma vastu, entusiasm uuenduslike tehnikate ja klientide privaatse kohtlemise vastu on need, mis iseloomustavad meid kõige paremini.

Meie eesmärk on alati austada sinu stiili ning järgida trende naiste ja meeste lõikuste, juuksevärvide, uuenduslike esiletõstmistehnikate, sirgendamise ja juukseid taastavate hoolduste vallas. Meie juuksurid on kogenud ja koolitatud, tagades sulle kõrgekvaliteedilise teenuse.

Meie toodete valikul lähtume erilisest hoolest ja valime hoolikalt välja parimad brändid. Alates 2014. aastast oleme olnud Eva Professional juuksehooldustoodete maaletoojad Eestis, mis tähendab, et meie juuksurid on juba aastaid kasutanud nende kvaliteetseid tooteid. Lisaks sellele on meie tootevalikusse lisandunud ka teised tunnustatud brändid nagu Zalon Pro London, Tempting Professional ja Periche Professional juuksehooldustooted. Meie salongis on müügil ka lai valik Kevin Murphy viimistlus- ja hooldustooteid, mis on ideaalsed koduseks juuksehoolduseks.

Meie valikus on tooted nii naistele kui ka meestele. Meeste jaoks pakume erinevaid tooteid Prantsusmaal toodetud brändilt nimega Hairgum. Samuti leiad meie salongist Kevin Murphy viimistlus- ja hooldustooteid, mis on mõeldud just meestele.

Fahle ilusalongi e-poes saad tutvuda kogu meie tootevalikuga. Seal leiad üksikasjalikku teavet iga brändi ja toote kohta ning saad mugavalt osta oma lemmiktooteid otse veebist.

Oleme uhked, et saame pakkuda sulle parimaid iluteenuseid ja kvaliteetseid tooteid. Fahle ilusalongi meeskond on alati valmis sind vastu võtma ja looma sinu jaoks unustamatu ilukogemuse.

Tule külla Fahle ilusalongi ja luba meil näidata, kui eriline sa tegelikult oled!

ROHKEM INFOT

FAHLE ILUSALONGID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari S.

Professionaalne teenindus ja suurepärased tulemused!

- Piret H.

Olen Fahle ilusalongi püsiklient juba aastaid - nende professionaalsus ja tähelepanelikkus ei ole kunagi alt vedanud

- Karmen G.

Nende juuksurid on loomingulised ja osavad, andes mulle alati täpselt sellise soengu, mida ma soovin.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Taimsete juuksevärvide eelised: Looduslik ilu sinu juustele

Ilumaailmas on taimsete juuksevärvide populaarsus viimastel aastatel märgatavalt kasvanud. Inimesed otsivad üha enam looduslikke alternatiive traditsioonilistele keemilistele juuksevärvidele, et hoida oma juukseid ja peanahka tervena ning samal ajal saavutada kaunis ja vastupidav värvitulemus. Taimsetel juuksevärvidel on mitmeid eeliseid, mis muudavad need meeldivaks valikuks teadlikule tarbijale. Esimene suur eelis, mis tuleb esile taimsete juuksevärvide puhul, on nende looduslikkus. Taimsetes juuksevärvides kasutatakse looduslikke koostisaineid, näiteks erinevaid taimede ja taimsete

Dropdown

kõik artiklid

Mudrad (käežestid) ja nende tähendused

Mudrad on käežestid, mida kasutatakse meditatsiooni ajal või vaimse praktika vormina. Käežestidel on konkreetsed tähendused ja neid saab kasutada meditatsioonip
homebeauty.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.