Rohkema info nägemiseks:

PENPOINT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid tooteid erinevates valdkondades, alates kunstikaupadest ja paberitest kuni kontoritarvete, tehnikaseadmete ja majapidamistarveteni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb kogenud ja pühendunud professionaalidest, kes jagavad kirge büroo- ja koolitarvete valdkonna vastu ning töötavad üheskoos, et pakkuda klientidele parimaid lahendusi. Meie meeskonna eesmärk on alati tagada klientide rahulolu ning pakkuda kiiret ja sõbralikku teenindust.

Penpoint OÜ, mis asutati 2011. aastal, on kiiresti arenev ettevõte, mis on pühendunud büroo- ja koolitarvete müügile Eestis. Ettevõtte loomise aluseks olid 17 aastat töökogemust ning laialdased teadmised, mis peegelduvad nende pühendumuses pakkuda klientidele mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid ka suurepärast teenindust ja lisaväärtust.

Meie peamised eesmärgid on alati olnud selged:

Penpoint OÜ pakub laia valikut kvaliteetseid büroo- ja koolitarbeid, mis vastavad kõrgetele standarditele ja rahuldavad klientide vajadusi.

Meie sortimendis leiate kõik, mida vajate, olgu selleks siis kontoritarbed, koolitarbed või muud bürootooted.

Kuulates hoolikalt klientide tagasisidet ja soove, arendame ja laiendame oma tootevalikut pidevalt.

Meie meeskond on alati valmis aitama ning pakkuma professionaalset nõustamist, et leida parimad lahendused.

Oleme pühendunud oma eesmärkide saavutamisele ning tagame, et meie kliendid saaksid alati parima teeninduse.

Penpoint OÜ meeskond koosneb asjatundjatest, kes tunnevad büroo- ja koolitarvete valdkonda põhjalikult.

Lisaks sellele pakume püsiklientidele alati erilist tähelepanu:

  • Kiire ja personaalne teenindus: Meie eesmärk on tagada, et meie püsikliendid saavad alati kiiret ja personaalset teenindust, mis vastab nende individuaalsetele vajadustele.
  • Professionaalne nõustamine: Oleme alati valmis jagama oma teadmisi ja nõustama kliente parimate toodete ja lahenduste osas.
  • Konkurentsivõimelised hinnad: Pakume konkurentsivõimelisi hindu, et aidata klientidel säästa oma kontorite ja koolide eelarvet.
  • Mugav ja kiire tarne üle Eesti: Tagame, et meie tooted jõuavad kiiresti ja mugavalt klientideni üle Eesti.

Penpoint OÜ jaoks on kõige olulisem pühenduda oma klientide vajadustele ning olla usaldusväärne partner kontoritarvete ja lahenduste leidmisel. Kui soovite rohkem teada saada meie toodete ja teenuste kohta, võtke meiega julgesti ühendust. Oleme alati valmis teid abistama ja pakkuma parimaid lahendusi, et muuta teie büroo- ja koolitarvete hankimine lihtsaks ja mugavaks kogemuseks.

Külasta meie veebipoodi ning telli endale sobiv toode juba täna!

e-pood

PENPOINT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta T.

Leian alati vajalikud kontoritarbed Penpointist. Suurepärane teenindus!

- Priit T.

Tehnikavaldkonna tooted on alati kvaliteetsed ja konkurentsivõimelise hinnaga.

- Mailiis L.

Penpoint pakub laia valikut koolitarbeid. Hindan nende kiiret tarnet.

PENPOINT OÜ tegevusaruanne 2022

Penpoint OÜ alustas oma tegevust 2011.aastal. Põhitegevuseks on kooli- ja kontoritarvete jae- ja hulgimüük. Ettevõte rendib müügipinda Tööstus Investeeringute AS-lt, aadressil Sepa 15c, Tartu. See on hea asukoht, kuna antud piirkonnas samalaadne kauplus puudub. Järgneval 2023. majandusaastal on plaanis jätkata samadel tegevusaladel. Tööjõukulud aruandeaastal olid 39 731 eurot. Juhatuse liikme tasu oli 7 008 eur. Keskmine töötajate arv kolm inimest. Juhatus koosneb ühest liikmest

Dropdown

kõik artiklid

Kontoritehnika - kaasaegse ärimaailma mootor

Kaasaegne ärimaailm on muutunud digitaalseks ja tehnoloogiakeskseks ning kontori tehnikast on saanud äritegevuse keskne mootor. Sõltumata ettevõtte suurusest võ
ssb.ee
Kaasaegne ärimaailm on muutunud digitaalseks ja tehnoloogiakeskseks ning kontori tehnikast on saanud äritegevuse keskne mootor. Sõltumata ettevõtte suurusest või tegevusalast, mängib kontori tehnika olulist rolli efektiivsuse ja tõhususe suurendamisel. Selles artiklis vaatleme, miks kontori tehnikast on saanud nii oluline osa kaasaegsest töökeskkonnast. Arvutid on kontorites põhilise tähtsusega. Need ei ole mitte ainult töötajate töövahendid, vaid ka ühenduse loomise keskused maailmaga. Kaasaegsed sülearvutid pakuvad mobiilsust ja paindlikkust, võimaldades töötajatel töötada nii kontoris kui

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.