Rohkema info nägemiseks:

EESTI KORTERIÜHISTUTE HOIU-LAENUÜHISTU TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1008; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KORTERIÜHISTUTE HOIU-LAENUÜHISTU kohta arvamuslugu!"

EESTI KORTERIÜHISTUTE HOIU-LAENUÜHISTU TÜH hetkeolukord

Juba 1008 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Ülevaade organisatsioonist

Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistu on ühistuline finantseerimisasutus, mis pakub oma liikmetele finantsteenuseid. Ühistu liikmeteks on põhikirja alusel korteriühistud, elamuühistud, hooneühistud ning garaažiühistud. Ühistu tegutseb samades ruumides Tartu Hoiu-laenuühistuga, mille töötajad on tegevad ka Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistu klienditeeninduses.

Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistut juhib 3-liikmeline juhatus: Julia Borissenko (esimees), Reio Puks ja Ralf Burk. Ühistu juhatuse tööd kontrollib 3-liikmeline nõukogu, kelle ülesanneteks on ühistu tegevuse planeerimine ning juhatuse üle järelevalve teostamine. Nõukogu liikmeteks on Enni Vaarmann (esimees), Katriin Raudvere ja Lembit Nöps. Juhatuse ja nõukogu liikmed osalevad ühistu töös töötasu saamata.

Töötasu saamata tegutseb ka 3-liikmeline revisjonikomisjon: Gregor Raudvere, Raigo Sõlg ja Janek Järva. Krediiditaotluste läbivaatamise ning vastavate otsuste langetamisega tegeleb ühistu juhatus.

Tähtsamad sündmused jooksval majandusaastal 2022. aastal jätkas Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistu oma tegevuse tutvustamist korteriühistute seas ning samuti tutvustati korteriühistute juhtidele personaalselt ühistu ning ühistegevuse olemust korteriühistute vaatenurgast.

Sihid 2023. majandusaastaks 2023. aasta sihtideks on ühistu liikmete arvu ning tegevusmahtude suurendamine läbi teavitustöö tegemise korteriühistute ringkonnas. Eesmärgi täitmist toetab jätkuvalt korteriühistute üldkoosolekutel ning korteriühistute juhtidele suunatud seminaridel osalemine ning selle kaudu oma tegevuse tutvustamine potentsiaalsetele liikmetele. Ühistu tuntust võimaldab suurendada osalemine erinevates tele- ja raadiosaadetes, üritustel ning kirjalikes väljaannetes.

EESTI KORTERIÜHISTUTE HOIU-LAENUÜHISTU TÜH kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.