Rohkema info nägemiseks:

KIURINVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 754; jälgijaid - 100. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KIURINVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

KIURINVEST OÜ hetkeolukord

Juba 754 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 100 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldine majanduskeskkond 2021. aastal tehti Eesti kinnisvaraturul 21% enam tehinguid kui varasemal aastal. 2022.

aastast on aga esile kerkinud kriisid seoses järsult kiirenenud hinnakasvuga, julgeoleku- ja energiakriisiga kui ka tarneahelate kriisiga, millel saab olema arvestatav negatiivne mõju ka kinnisvaraturule ning mis oli juba 2022. aasta I pooles väljenduma asunud turuaktiivsuse laiapõhjalise langusena. Võib eeldada, et negatiivse fooniga turukeskkond kinnisvaras püsib veel vähemalt 2022. aasta II ja 2023. aasta I pooles.

Ettevõtte majandustegevus

Ettevõttele Kiurinvest OÜ kuulus kinnistu Tallinnas Püü tn. 2. Lähtudes detailplaneeringust alustas ettevõte 2019. aastal kinnistule müügi eesmärgil elamu rajamisegaja ja 2019. aastal tegeldi peamiselt hoone projekteerimisega. Ehitustegevusega alustati 2020. aasta alguses.

2021. aastal lõppes ehitus ja kõik korterid müüdi ära.

Kiurinvest OÜ palgal aruandeaastal töötajaid ei olnud. Kinnistu haldamise või garantiiremondiga seotud teenused ostetakse sisse teistelt ettevõtetelt. Ettevõtte juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Järgmisel majandusaastal ettevõttes majandustegevust planeeritud ei ole, kuna hetkel ühtegi uut kinnisvara projekti silmapiiril ei ole.

Tõnis Sõõrumaa

Juhatuse liige /allkirjastatud digitaalselt/

KIURINVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.