Rohkema info nägemiseks:

BRUJO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte, mis pakub kvaliteetseid insenertehnilisi lahendusi, keskendudes autode ümberehitusele, masinaehitusele ning masinate ja detailide valmistamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kujutage ette ettevõtet, mis on tuntud oma pühendumuse poolest kvaliteedile ja insenertehnilistele oskustele erinevates valdkondades. Brujo OÜ on just selline ettevõte, mis on spetsialiseerunud autode ümberehitusele, masinaehitusele ning masinate ja detailide valmistamisele. Oleme oma klientidele usaldusväärne partner, pakkudes kõrgetasemelisi lahendusi, mis vastavad täpselt nende vajadustele.

Brujo OÜ on tuntud autode ümberehituse valdkonnas. Meie ekspertide meeskond teeb koostööd klientidega, et muuta nende autod tõeliseks unistuste sõidukiteks. Alates disainist kuni mootori kohandamiseni ja lisavarustuse paigaldamiseni - meie eesmärk on pakkuda ainulaadseid ja kvaliteetseid tulemusi.

Masinaehituse valdkonnas on Brujo OÜ tunnustatud insenertehniliste lahenduste poolest. Meie meeskond kavandab ja ehitab erinevaid masinaid vastavalt klientide vajadustele. Olgu selleks tööstusmasinad, täpseadmed või metallkonstruktsioonid - meie insenerid suudavad pakkuda tehniliselt täiuslikke lahendusi.

Brujo OÜ valmistab kohandatud masinaid ja täpseid komponente erinevatele tehnoloogilistele rakendustele. Kasutame täpseid CNC-töötlemise tehnikaid ja kvaliteetset metallitööd, et tagada klientidele täpselt sobivad tooted.

Oleme uhked oma kogemuste ja teadmiste üle ning oleme valmis aitama teie ettevõtet kasvada ja edasi liikuda. Kui otsite insenertehnilisi lahendusi, mis vastavad teie kõrgeimatele ootustele, siis võtke meiega ühendust juba täna.

Laske Brujo OÜ-l aidata teil saavutada oma eesmärke ja pakkuda teile insenertehnilisi lahendusi, mis muudavad teie visioonid tegelikkuseks. Oleme valmis teie väljakutsetele vastu astuma ja koostööd tegema!

Võta meiega ühendust ja leiame ka sulle sobiva lahenduse!

brujo.info@gmail.com
info@pfp.ee
+372 506 5844

BRUJO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit S.

BRUJO OÜ muutis mu auto täiesti ainulaadseks! Suurepärane töö!

- Illimar I.

Autode ümberehitus oli kiire ja professionaalne. Soovitan kindlasti!

- Martin T.

BRUJO OÜ on usaldusväärne partner masinaehituses. Meie koostöö on sujunud suurepäraselt.

BRUJO OÜ tegevusaruanne 2022

BruJo OÜ on Eesti väikeettevõte, mis asutati 22. juulil 2011. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja arenenud, kohanedes muutuvate turutingimustega ja pakkudes oma klientidele kvaliteetseid teenuseid. 2017. aastal, kuus aastat pärast asutamist, hakkas BruJo OÜ tegutsema ehitustegevuse valdkonnas, keskendudes eriti metallkonstruktsioonide pinnatöötlusele. See oli oluline samm ettevõtte arengus, mis võimaldas neil laiendada oma teenuste valikut ja suurendada oma klientide baasi. Metallkonstruktsioonide pinnatöötlus on saanud ettevõtte põhitegevusalaks, mis näitab nende

Dropdown

kõik artiklid

Detailide tootmine - täpsus ja tehnoloogiline tipptase

Masina detailide tootmine on üks olulisemaid tööstusharusid, mis on aluseks paljudele teistele tootmis- ja tööstussektoritele. Selle artikli kaudu vaatleme lähe
ssb.ee
Masina detailide tootmine on üks olulisemaid tööstusharusid, mis on aluseks paljudele teistele tootmis- ja tööstussektoritele. Selle artikli kaudu vaatleme lähemalt masina detailide tootmise maailma, uurides, kuidas täpsus ja tehnoloogiline tipptase aitavad kujundada kaasaegset masinaehitust. Täpsus ja kvaliteet Masinate ja süsteemide sujuv toimimine sõltub suuresti nende komponentide täpsusest ja kvaliteedist. Masina detailide tootmisel on kõige olulisem eesmärk saavutada täpsus, et tagada komponentide täpne sobivus ja vastupidavus. Tänapäevased tootmismeetodid, sealhulgas CNC-töötlemine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.