Rohkema info nägemiseks:

PUNCHCLOUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 218; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PUNCHCLOUD OÜ kohta arvamuslugu!"

PUNCHCLOUD OÜ hetkeolukord

Juba 218 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

PunchCloud OÜ alustas äritegevust 2011. aastal. Tänaseks on ettevõtte põhitegevusala tikanditootmine. Oma teenuseid pakub ettevõte kodulehe www.punchcloud.eu kaudu. Peaaegu kõik kliendid on juriidilised isikud Euroopa Liidust. Aruandeperioodil moodustas Eesti-sisene käive vaid 3% kogu müügitulust.

Aruandeperioodil ei investeerinud PunchCloud OÜ materiaalsesse põhivarasse ega teinud uurimis- ja arengutegevuse projekte ning nendega seotuid väljaminekuid. Ettevõte ei oma välisriigis registreeritud filiaale. Juhatus koosneb ühest liikmest. Ühelegi juhatuse liikmele 2022. aasta jooksul erisoodustusi ei võimaldatud ega jaotatud dividende.

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev ning edukalt arenev, mille käive kasvas 80% ja ärikasum 150% võrra võrreldes 2020. aastaga. PunchCloud OÜ jätkab oma traditsioonilist äritegevust ka tuleneval aastal.

PUNCHCLOUD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.