Rohkema info nägemiseks:

DECO HOUSE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme professionaalne sisekujundus- ja mööblifirma, mis viib klientide unistused elule kvaliteetsete lahenduste ja eksklusiivse mööbliga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid täiuslikku kohta, kus Sinu unistused muudetakse tõeks? Siis tere tulemast Deco House Sisustussalongi – sinu teejuht elegantsete ja isikupäraste interjööride maailma! Meie eesmärk on pakkuda terviklikke sisustuslahendusi nii kodudesse, kontoritesse kui avalikesse ruumidesse. Deco House’i eksperdid usuvad, et inimesed otsivad mitte ainult ruume, vaid ilu ja mugavust, ning meie kireks on luua just need imelised kohad.

Pakume laia valikut maailma tipptootjate mööblit, kureeritud parimate hindadega tänu meie usaldusväärsetele koostööpartneritele. Kas otsite stiilseid köögilahendusi, mugavaid diivaneid või unikaalseid valgusteid? Meie valik vastab kõigile vajadustele. Kui soovid midagi erilist ja ainulaadset, siis meilt on võimalik tellida eritellimusmööblit. Meie kogenud disainerid aitavad Sul kujundada täpselt sellise mööbli, millest oled alati unistanud. Oleme tuntud oma võimekuse poolest muuta ideed reaalsuseks.

Meie kogenud disainimeeskond annab Sulle nõu ja aitab Sul luua elegantse ja isikupärase interjööri. Olgu tegemist kodu, kontori või avaliku ruumiga, meie eesmärk on pakkuda stiilset ja kvaliteetset sisustust, mis vastab täpselt Sinu visioonile. Deco House Sisustussalong pakub mitmeid teenuseid sisekujunduse ja mööbli alal, sealhulgas sisekujunduse konsultatsiooni, ümberkujundusprojekte, mööblijooniseid ja -valikuid. Oleme Sinu usaldusväärsed partnerid igas sisekujundusprojektis.

Ootame Sind meie stuudiosse avastama lõputuid võimalusi, mida Deco House Sisustussalong pakub. Üheskoos loome ruume, mis peegeldavad Sinu stiili ja isikupära. Ära oota – võta ühendust meiega juba täna ning leiame koos parima lahenduse Sinu sisustusunistustele! Sinu unistuste kodu või kontor on vaid ühe kõne kaugusel.

Võtke meiega ühendust!


KONTAKT

DECO HOUSE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura P.

Suurepärane teenindus ja stiilne mööbel. Olen äärmiselt rahul kodu muudatustega.

- Martin V.

Nende disainilahendused muutsid mu kontori inspireerivaks kohaks. Aitäh!

- Erika S.

Uskumatult ilus elutuba tänu Deco House'ile. Nende disainerite maitse ja tähelepanelik teenindus on hindamatu.

DECO HOUSE OÜ tegevusaruanne 2022

Deco House OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud mööbli jaemüügile, ostule ja vahendamisele. 2022. aastal oli see nende peamiseks tegevusalaks, mis näitab nende pühendumust ja keskendumist sellele konkreetsele sektorile. Deco House OÜ on tuntud oma kvaliteetsete toodete ja teenuste poolest, mis on aidanud neil luua tugeva kliendibaasi ja maine mööblituru osana. Kuigi 2022. aastal ei tehtud olulisi investeeringuid, ei tähenda see, et ettevõte oleks seisakus. Vastupidi, Deco House OÜ on jätkuvalt keskendunud oma äritegevuse arendamisele ja kasvule, hoolimata investeeringute puudumisest. See

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua avalikus ruumis erakordne sisekujundus?

Avalikud ruumid on mitmetähenduslikud paigad, kus esimene mulje ei ole mitte ainult oluline, vaid mängib sageli otsustavat rolli külastaja otsuses, kas jääda võ
ssb.ee
Avalikud ruumid on mitmetähenduslikud paigad, kus esimene mulje ei ole mitte ainult oluline, vaid mängib sageli otsustavat rolli külastaja otsuses, kas jääda või minna. Kas Sinu hotell, restoran, kauplus või muu äri vajab kutsuvat ja elegantset sisekujundust, mis räägib lugu ja jätaks kustumatu jälje kõigi külastajate südamesse? Ära otsi enam kaugelt, sest Deco House Sisustussalong on Sinu usaldusväärne partner, kes suudab muuta iga avaliku ruumi kütkestavaks kohaks. Deco House Sisustussalongi disainimeeskond mõistab, et iga avalik ruum on unikaalne, nõudes personaalset lähenemist ja loovust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.