Rohkema info nägemiseks:

SATIRMO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme lapsehoiuteenuste pakkumisega, sealhulgas päevahoiu, tunnihoidu, õhtu- ja ööhoidu ning lasteürituste ruumide rendiga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus väikesed unistused saavad ööpäevaringselt hoolt ja seiklused hargnevad kõige turvalisemas keskkonnas. SATIRMO OÜ mõistab, et teie lapse hooldus on ülioluline ning ideaalse tasakaalu leidmine toetava ja kaasahaarava keskkonna vahel on võtmetähtsusega. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas- pakume terviklikke lapsehoiuteenuseid, sealhulgas päevahoidu, tunnihoidu, õhtust ja ööhoidu, samuti lasteürituste ruumide renti.

Alates 1,6-aastase esimestest ebakindlatest sammudest kuni 6-aastase kindlate sammudeni on meie päevahoiu teenused loodud rahuldama iga vajadust. Meie muinasjutuline lapsehoidjate meeskond ei paku ainult järelevalvet; me loome maagilise maailma, kus teie laps saab kasvada, õppida ja mängida. Tunnihoidu, õhtust hoidu ja isegi ööhoidu pakkudes tagame, et olenemata teie ajakavast on teie laps parimates kätes.

Kuid meie lugu ei lõpe pärast päikeseloojangut. Erilisteks puhkudeks pakub meie lastehoiuasutuste/mänguväljakute rent täiuslikku tausta teie lapse meeldejäävamateks sündmusteks. Kujutage ette kohta, kus iga nurgatagune on uus avastus, iga hetk on pidustus ja iga üritus on kohandatud, et tuua rõõmu teie lapse südamesse.

SATIRMO OÜ-s ei ole me lihtsalt teenus; me oleme kogukond. Koht, kus Unistuste toetamine ööpäev läbi! ei ole ainult meie loosung, vaid meie lubadus teile ja teie perele. Liituge meiega ja asugem koos sellele imelisele teekonnale, luues lugusid ja mälestusi, mis kestavad terve elu.

Kontakt

SATIRMO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärane lapsehoiuteenus! Meie lapsed armastavad seal aega veeta.

- Marko

Täiuslik valik laste pidude jaoks. Ruumid olid imelised!

- Laura

Usaldan neid täielikult oma lapse järelevalvega. Suurepärane teenus!

Miks võiksid õhtused hoiuteenused olla teie perele ideaalsed?

Paljudele peredele ei sobi traditsioonilised 9-st 5-ni lastehoiulahendused lihtsalt dünaamilise ja tihti ettearvamatu kaasaegse töö- ja elugraafikuga. Õhtused hoiuteenused, nagu neid pakub SATIRMO OÜ, pakuvad peredele uudset lähenemist, eriti hõivatud vanematele ja hooldajatele. Siin on viis veenvat põhjust, miks õhtune hoolitsus võib olla teie pere jaoks mängumuutev. Töö- ja eraelu parem tasakaal Õhtused hoiuteenused annavad vanematele võimaluse töötada tavapäratutel aegadel ilma lastehoiu pärast muretsemata. See võib olla eriti kasulik neile, kes töötavad hilisvahetustes, omavad

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aitavad haldjate hoidjad laste sotsiaalset arengut edendada?

Haldjate hoidmine ei ole tavaline lapsehoiuteenus. See on ainulaadne kontseptsioon, mis ühendab traditsioonilise lapsehoidmise hoolduse võluva keerdkäiguga. Hal
ssb.ee
Haldjate hoidmine ei ole tavaline lapsehoiuteenus. See on ainulaadne kontseptsioon, mis ühendab traditsioonilise lapsehoidmise hoolduse võluva keerdkäiguga. Haldjate hoidjad on hooldajad, kes lähevad lapsehoiu põhitõdedest kaugemale, tuues igasse suhtlusse imestuse ja loovuse, mis sütitab laste kujutlusvõimet. Haldjate hoidmise südames on pühendumus lastele maagiliste kogemuste loomisele. See lähenemine mitte ainult ei lõbusta, vaid harib ja inspireerib ka. See on igapäevaste hetkede muutmine erakordseteks seiklusteks, mida lapsed hindavad. Haldjate hoidmise eelised Haldjate hoidjad on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.