Rohkema info nägemiseks:

MARIINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2293; jälgijaid - 2. Arvustusi - 2; Artikleid 4+ "Kirjuta MARIINE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Mariine-sse, kus me usume, et iga naine väärivad end ilusana, mugavalt ja ainulaadselt tundma. Meie missioon on pakkuda teile laia valikut naisteriideid, mis mitte ainult ei täienda teie garderoobi, vaid tõstavad ka teie enesekindlust. Alates täiuslikest kleitidest igaks sündmuseks, mõnusatest kampsunitest jahedateks päevadeks, kuni elegantsete üleriideteni, mis teevad avalduse, meil on midagi igaks stiiliks ja hooajaks.

Meie kollektsioon ei piirdu ainult riietega. Me mõistame, et kodu peegeldab samuti inimese isiklikku stiili. Seepärast pakume luksuslikke voodipesusid, et muuta teie magamistuba rahulikuks pühapaigaks, ja käsitsi valmistatud dekoratiivesemeid, mis lisavad igale ruumile isikupära. Meie ööriiete valik lubab head ööund, ühendades mugavuse ja võlu.

Mariine-s oleme uhked oma käsitsi valmistatud esemete üle. Iga ese on loodud hoolikalt ja armastusega, tagades, et saate toote, mis on sama ainulaadne kui teie ise. Meie käsitsi valmistatud küünlad ja dekoratiivsed pallid on ideaalsed kingituseks või kodu pidulikuks kaunistamiseks.

Meie pühendumus erakordsele klienditeenindusele tähendab, et oleme teie jaoks olemas. Olgu teil vaja abi täiusliku sobivuse leidmisel või otsite erilist kingitust, meie meeskond on pühendunud teid igal sammul aitama. Nautige tasuta saatmist tellimustele üle 50€ ja kasutage ära meie sagedasi allahindlusi ja eripakkumisi.

Laske meil aidata teil väljendada oma individuaalsust meie riiete ja toodete kaudu. Külastage meid meie poes Räpinas või ostke veebis, et avastada oma uued lemmikud. Alates pükstest, mis istuvad täpselt õigesti, kuni pluusideni, mis voolavad iga liigutusega, teie teekond stiilse ja mugava eluni algab siit.

Liituge meie perega juba täna ja kogege rõõmu stiilselt riietumisest ja mugavalt elamisest.

VEEBIPOOD

MARIINE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Suurepärane valik, sõbralik teenindus ja unikaalsed esemed!

- Marta

Mugavad riided, kiire tarne ja soodne hind.

- Kerttu

Leidsin siit ideaalse kingituse. Tänuväärne valik!

5 hädavajalikku kampsunit teie talvisesse garderoobi

Kui elavhõbeda tase langeb, on aeg oma garderoobi uuendada esemetega, mis pakuvad soojust ilma stiilis järeleandmisi tegemata. Kampsunid on iga talvise garderoobi nurgakivi, pakkudes mitmekülgsust, mugavust ja moekat veetlust. Selles postituses uurime viit hädavajalikku kampsunit, mis peaks iga naise omama, et püsida šikk ja soe külmematel kuudel. 1. Klassikaline kašmiirkampsun Kašmiir on sünonüüm luksusega ja põhjusega. Selle pehme tekstuur ja soojustusomadused teevad sellest talve hädavajaliku eseme. Klassikaline kašmiirkampsun neutraalses värvitoonis nagu beež, must või hall on piisavalt

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas leida ideaalne kleit igaks sündmuseks?

Ideaalse kleidi valimine ükskõik milliseks sündmuseks on enamat kui moe küsimus; see on enesekindluse ja mugavuse tundmine, samal ajal isiklikku stiili väljenda
ssb.ee
Ideaalse kleidi valimine ükskõik milliseks sündmuseks on enamat kui moe küsimus; see on enesekindluse ja mugavuse tundmine, samal ajal isiklikku stiili väljendades. Õige kleit võib suurendada sinu kohalolu ja tagada, et oled sotsiaalsetele ootustele vastavalt riietatud. Enne kui sukeldud laia kleidivalikusse, on oluline mõelda oma isiklikele stiilieelistustele ja mugavustasemele. Olgu su eelistuseks julged mustrid või klassikalised ühevärvilised, sinu kleit peaks olema peegeldus sellest, kes sa oled ja kuidas sa soovid, et sind tajutakse. Erinevad sündmused ja riietumiskoodid Vabaaja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.