Rohkema info nägemiseks:

JM MÖÖBEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume eritellimusel valmistatud mööblilahendusi, mis on kohandatud vastavalt kliendi unikaalsetele vajadustele ja stiilile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast JM MÖÖBEL OÜ-sse, kus teie nägemus ideaalsest kodust saab reaalsuseks. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: disainida ja toota eritellimusel köögimööblit, garderoobe, lükanduksi ja vannitoamööblit, mis on kohandatud vastavalt teie ainulaadsetele vajadustele. Usume, et iga ruum teie kodus peaks peegeldama teie isikupära ja elustiili ning meie ekspertide meisterlikkus tagab, et iga meie loodud ese teeb just seda.

JM MÖÖBEL OÜ-s mõistame, et mööbel on rohkem kui lihtsalt funktsionaalne vajadus; see on lahutamatu osa teie kodu identiteedist. Meie oskuslike käsitööliste ja disainerite meeskond töötab tihedalt koos teiega, et teie ideed ellu viia, tagades, et iga detail on hoolikalt viimistletud täiuslikkuseni. Olgu teie eesmärgiks köögi uuendamine elegantse kapiga, garderoobi organiseerimine kohandatud lahendustega või vannitoale rafineerituse lisamine, meil on teadmised ja kirg, et seda saavutada.

Meie pühendumus kvaliteedile ja innovatsioonile eristab meid mööblitööstuses. Kasutame ainult parimaid materjale ja uusimaid tehnikaid, et luua mööblit, mis on mitte ainult ilus, vaid ka vastupidav ja jätkusuutlik. Meie lükanduksed on loodud ruumi maksimeerimiseks ja kaasaegse ilme lisamiseks igasse ruumi, samas kui meie vannitoamööbel ühendab funktsionaalsuse stiiliga, et luua teie kodus rahulik oaas.

Avastage erinevus, mida eritellimusmööbel võib teie kodus teha. Las JM MÖÖBEL OÜ muudab teie ruumid mugavuse ja elegantsi oaasideks. Tutvuge meie tootevalikuga juba täna ja koguge ruumide loomise kunsti, mis tõeliselt peegeldavad, kes te olete.

Liituge meiega sellel teekonnal, et luua mugavust ja stiili, üks mööbliese korraga. Sest JM MÖÖBEL OÜ-s me ei loo lihtsalt mööblit; me loome ruume, kus mälestused sünnivad.

Kontakt



372 5811 7593

JM MÖÖBEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karol K.

Mööbel on suurepärase kvaliteediga ja täiendab ideaalselt meie kodu.

- Kaisa T.

Töö sujus sujuvalt ja tähtaegadest peeti kinni. Soovitame soojalt!

- Miina R.

Oleme väga rahul disainilahendustega – iga detail on täiuslikult teostatud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

JM MÖÖBEL OÜ tegevusaruanne 2023

JM Mööbel OÜ on asutatud 22.08.2011.a. Põhitegevusalaks on köögimööbli tootmine.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on köögi mööblidisaini uusimad trendid?

Köök on sageli kodu süda, koht, kus funktsionaalsus kohtub stiiliga. Kuna koduomanikud otsivad üha enam oma eluruumide optimeerimist, on köögi mööblidisain aren
ssb.ee
Köök on sageli kodu süda, koht, kus funktsionaalsus kohtub stiiliga. Kuna koduomanikud otsivad üha enam oma eluruumide optimeerimist, on köögi mööblidisain arenenud nende nõudmiste rahuldamiseks. Selles blogipostituses uurime köögi mööblidisaini tipptrende, mis vastavad kaasaegsete koduomanike vajadustele. Minimalistlikud ja stiilsed disainid Minimalism domineerib jätkuvalt köögidisainis, rõhutades puhtaid jooni ja lihtsaid vorme. See trend keskendub segadusevaba keskkonna loomisele, mis edendab rahu ja korra tunnet. Lamedate pindade ja käepidemeteta disainiga kapid ja tööpinnad on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.