Rohkema info nägemiseks:

SPORTS GENE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2701; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta SPORTS GENE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SPORTS GENE OÜ-s usume, et võti oma tervise ja vormisoleku potentsiaali avamiseks peitub sinu unikaalses geneetilises koodis. Meie missiooniks on varustada sind teadmistega, mida vajad oma heaolu optimeerimiseks, läbi sertifitseeritud geneetilise testimise ja isikupärastatud toitumisnõuannete.

Teaduse ja innovatsiooni põhimõtetel rajatuna pakume teenuste valikut, mis on mõeldud andma sulle sügavama arusaama oma keha vajadustest. Alates spordivõimete geneetilisest testist, mis võib paljastada sinu eelsoodumuse vastupidavusele ja jõule, kuni kaalu kontrolli geneetilise testini, mis aitab kohandada sinu dieeti efektiivseks kaaluhalduseks, on meie testid väravaks tervemasse sinusse.

Kas võitlete uneprobleemidega? Meie une geneetiline test võib paljastada geneetilised faktorid, mis mõjutavad sinu puhkust. Kannatad toidutalumatuse all? Toidutalumatuse test ja soolestiku mikrobioomi analüüs pakuvad teavet selle kohta, kuidas su keha reageerib erinevatele toitudele, aidates sul teha teadlikke toitumisvalikuid.

Naistele on viljakuse mõistmine ülioluline. Meie naiste viljakuse geneetiline test pakub väärtuslikku teavet pereplaneerimiseks. Ja neile, kes on mures konkreetsete terviseseisundite pärast, võivad meie tsöliaakia ja laktoositalumatuse geneetilised testid tuvastada eelsoodumusi, võimaldades sul astuda proaktiivseid samme oma tervise suunas.

Meie teste viiakse läbi sertifitseeritud laboris Tartus, tagades kõrgeimad kvaliteedi- ja usaldusväärsusstandardid. Oleme kooskõlas Euroopa Liidu nõuetega ja kanname uhkusega CE-märgistust. Meie pühendumus tipptasemele käib käsikäes meie pühendumusega sinu tervisele.

Haara kinni meie ettevõtte loosungist, 'Vabasta oma geneetiline potentsiaal!' ja alusta teekonda tipptervise ja -sooritusvõime poole SPORTS GENE OÜ-ga. Meie ekspertide meeskond on siin, et sind igal sammul juhendada. Võta meiega ühendust täna, et saada rohkem teavet meie teenuste kohta ja kuidas me saame aidata sul saavutada oma eesmärke.

Liitu nende ridadesse, kes on otsustanud võtta oma tervise üle kontrolli. Vali SPORTS GENE OÜ – kus sinu geneetiline plaan muutub sinu heaolu teekaardiks.

Kontakt

SPORTS GENE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Soovitan kõigile, kes tahavad oma tervisega aktiivselt tegeleda!

- Andres L.

Suurepärane teenus, mis aitas mul oma treeninguid täpsemaks muuta!

- Kati V.

Tänu SPORTS GENE OÜ-le saan ma nüüd täielikult mõista oma keha vajadusi!

Kas sinu geneetiline profiil võib mõjutada sinu dieedi efektiivsust?

Geneetiline testimine on revolutsiooniliselt muutnud meie arusaama oma kehadest, pakkudes teadmisi, mis ulatuvad kaugemale päritolust ja pärandist. Analüüsides meie DNA-d, võime avastada rikkalikult teavet meie tervise, eelsoodumuste ja isegi selle kohta, kuidas me võime reageerida erinevatele treeningu- ja toitumisvormidele. Treeninguhuvilistele, sportlastele ja terviseteadlikele inimestele võib meie kehade ainulaadse plaani mõistmine olla mängumuutev. Geneetiline testimine pakub isikupärastatud lähenemist treeningule, võimaldades kavasid, mis on kohandatud individuaalsetele geneetilistele

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas geneetika mõjutab sinu une kvaliteeti ja unehäirete riski?

Uni on inimese põhivajadus, mis on hädavajalik energia taastamiseks, mälestuste kinnistamiseks ja üldise tervise säilitamiseks. Kvaliteetne uni on seotud parema
ssb.ee
Uni on inimese põhivajadus, mis on hädavajalik energia taastamiseks, mälestuste kinnistamiseks ja üldise tervise säilitamiseks. Kvaliteetne uni on seotud parema keskendumisvõime, immuunfunktsiooni ja krooniliste haiguste riski vähenemisega. Kuigi elustiili tegurid on une kvaliteedi määramisel kriitilise tähtsusega, mängib geneetika samuti olulist rolli. Meie geneetiline koostis võib mõjutada seda, kuidas me magame, kui kaua me magame ja meie vastuvõtlikkust unehäiretele. Une mustrite dešifreerimine Kronotüübid on inimeste loomulike magamisaegade ja energiatippude klassifikatsioon. Uuringud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.