Rohkema info nägemiseks:

ART-LIFE PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1271; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ART-LIFE PROJEKT OÜ kohta arvamuslugu!"

ART-LIFE PROJEKT OÜ hetkeolukord

Juba 1271 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Art-Life Projekt on 2011. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks on kunstiga seonduvate projektide initsieerimine, kunstinäituste korraldamine ja kunsti müümine. Ettevõttel on kaks osanikku ning ettevõtte osakapital on 5000 eurot.

Aasta 2022 möödus ettevõtte jaoks peamiselt tegevusplaane tehes ja olemasolevaid töökavasid üle vaadates ning kunstituru tulevikku analüüsides. Kunstimüügi osas tehinguid käesoleval aastal ei toimunud. Pigem valmistati ette võimalikke müüke ja investeeringuid perspektiivis ning kavandati võimalikke rahvusvahelisi näituseplaane, kus osaletakse tavapäraselt koos emaettevõttega, enamasti Pariisis ja Brüsselis.

Kinnisvarade osas suuri investeeringuid ja parendusi majandusaastal ei tehtud. Ettevõte on otsustanud müüa kõik enda nimel olevad kinnistud.

Müügiprotsessile otsest ajalist eemärki seatud pole, st protsessi võetake rahulikult ning läbi kaalutletult. Ettevõte rendib renditulu saamise eesmärgil aktiivselt välja kortereid Tallinna vanalinnas ning Tallinnas asuvat restoraniruumi aadressil Olevimägi 7.

OÜ Art-Life Projekt peamiseks müügitulu allikaks on üleüldiselt maalide edasimüügist saadav tulu, kuid aastal 2022 ettevõte maalide müügist tulu ei teeninud ning kogu aasta 2022 müügitulu kokku summas 87 286 teeniti renditulust. Aastal 2021 oli ettevõtte müügitulu kokku summas 254 434 eurot, millest 220 000 eurot teeniti kunsti/antiigi edasimüügist ning ülejäänud renditulust.

Aastal 2022 kuulub ettevõtte juhatusse kaks liiget ning aruandeperioodi keskmine töötajate arv on 3. Juhatuse liikmed said aruandeaastal kokku töötasu summas 15 000 eurot. Eelmisel majandusaastal kuulus ettevõtte juhatusse samuti kaks liiget ning aruandeperioodi keskmine töötajate arv oli samuti 3. Juhatuse liikmed said aruandeaastal kokku töötasu summas 15 650 eurot.

Ettevõte on juhtkonna hinnangul jätkuvalt tegutsev majandusüksus ka 2023. aastal. Oma tegutsemissuunaks 2023. aastal näeb Art-Life Projekt

OÜ endale kuuluvatele kinnistutele ostjate leidmist ning nende realiseerimist. Seni, kuni kinnistule ostjaid leitud pole, plaanib ettevõte jätkuvalt rentida välja restoranipinda Tallinna vanalinnas aadressil Olevimägi 7. Kunsti osas on plaanid pigem ettevaatavad ja turge uurivad, kuid plaanitakse tulu ka maalide müügist.

Sõjaline seisukord Ukrainas ja Venemaal on põhjustanud häireid ettevõtluses ning majandustegevuses üle kogu maailma. Juhtkond eeldab, et nimetatud asjaolust tulenevalt ei ole vajadust 2022. a. aastaaruannet korrigeerida ning tegevus jätkub järgmise 12 kuu jooksul.

Peamised finantssuhtarvud: 2022 2021 1. Maksevõime kordaja 0,59 0,89 2. Lühiaajalise võlgnevuse 1,38 1,82 kattekordaja 3. Võlakordaja 0,96 0,95

Finantssuhtarvude valemid: 1. (käibevara-varud)/lühiajalised kohustised 2. käibevara/lühiajalised kohustised 3. kohustised/vara

ART-LIFE PROJEKT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.