Rohkema info nägemiseks:

HEL MUSIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme trummishowde, löökpillide õpetamise ja kontserdikorraldusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast HEL MUSIC OÜ maailma, kus muusika südamelöök resoneerib läbi iga meie pakutava etenduse ja tunni. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume põnevaid trummishow'sid, löökpillide õpetust ja kontserdikorraldust. Me ei ole lihtsalt ettevõte; me oleme liikumine, mis toob iidse rütmi kunsti kaasaegse meelelahutuse ja hariduse esirinda.

HEL MUSIC OÜ-s usume, et Tunne rütmi, ela taktis! tähendab elu kõige elavamat kogemust. Meie projektide valik, sealhulgas dünaamilineHele-Riin Uib löökpillimängija, näitab löökpillide mitmekülgsust ja põnevust, mida need võivad tuua igale üritusele. Alates võimsatest löökidest meie Jaapani taiko trummi projektis Muteki TAIKO, kuni elektriseerivate etendusteni meie kõik-naissoost show-trummigrupis Drumattack, tagame, et iga noot puudutab meie publikut.

Meie teenused ulatuvad lava tagant kaugemale Muteki TAIKO trummikooliga, kus pakume ainulaadset võimalust õppida taiko trummimängu kunsti just siin Eestis. Meie talvehooaeg algab 9. jaanuaril ja me kutsume teid liituma meiega selles kultuurilises ja muusikalises teekonnas. Olgu teil soov täiendada oma muusikalisi oskusi või korraldada kontsert, mis jätab teie publiku aukartusse, HEL MUSIC OÜ on teie sihtkoht.

Kire ja pühendumusega löökpillide vastu oleme saanud muusikaliste tegevuste ja löökpillimängude majakaks. Meie koostöö tuntud artistidega ja pühendumus pakkuda tipptasemel meelelahutust on teinud meist püsiva nähtuse kontserdikorralduse maailmas. Kui valite HEL MUSIC OÜ, siis valite mitte ainult teenust; valite kogemuse, mis kajab teie mälestustes aastaid.

Liituge meiega ja laseme maailmal resoneerida elu rütmiga. HEL MUSIC OÜ - kus iga löök jutustab loo ja iga rütm on teekond.

Kontakt

HEL MUSIC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta P.

Suurepärased etteasted, jäin täiesti lummatud!

- Jaanika S.

Väga professionaalne ja kaasahaarav kontsert, suur tänu!

- Marko P.

Lapsed olid õhinaga kaasatud, fantastiline õppekogemus!

Mis muudab taiko nii võimsaks ja ajatuks kunstivormiks?

Taiko, jaapani keeles 'trumm', viitab nii instrumendile kui ka ansambli trummimängu kunstivormile, mille juured ulatuvad iidse Jaapanini. Taiko traditsioon pärineb 6. sajandist ja on põimunud Jaapani kultuuri erinevate aspektidega, alates usulistest tseremooniatest kuni festivalimuusika ja teatrietendusteni. Taiko võimsad rütmid ja dünaamiline mängustiil on sajandeid publikut võlunud, muutes selle ajatuks ja võimsaks väljendusvormiks. Taiko ei ole pelgalt muusikaline etteaste; see on terviklik kunst, mis ühendab rütmi, liikumise ja esinejate vaimu. Trummarite füüsilisus, kui nad löövad trumme

Dropdown

kõik artiklid

Kas trummishow ühendab muusika ja teatri uutes kõrgustes?

Trummimäng on iidne kunstivorm, mis resoneerib inimkonna algse südamelöögiga. See on universaalne keel, mis ületab kultuurilisi barjääre, köites publikut oma rü
ssb.ee
Trummimäng on iidne kunstivorm, mis resoneerib inimkonna algse südamelöögiga. See on universaalne keel, mis ületab kultuurilisi barjääre, köites publikut oma rütmilise võluga. Trummishow spektaakel viib selle kunsti uutesse kõrgustesse, ühendades löökpillide toores energia teatraalse esitlusega, mis jätab vaatajad aukartusse. Tõeliselt suurejooneline trummishow pole ainult muusika. See on kaasahaarav kogemus, mis haarab kõiki meeli, ühendades dünaamilise valgustuse, keeruka koreograafia ja tipptehnoloogia, et luua mitmeaistiline pidusöök. Ettevalmistuste rännak Trummishow spektaakli loomise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.