Rohkema info nägemiseks:

AM-TEXTIIL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kodutekstiilide tootmisele, pakkudes klientidele laia valikut tekke, patju, madratsikatteid ja voodipesu erinevate kangaste ja täidistega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast AM-Textiili, kus me usume, et hea ööuni on tervisliku elu nurgakivi. Mõistes, et inimesed veedavad kolmandiku oma elust magades, oleme pühendunud iga hetke väärtuslikuks muutmisele, pakkudes teile ülimat uneelamust meie esmaklassiliste vooditoodetega.

Meie sünteetiliste toodete valik hõlmab laia valikut tekke, patju ja madratsikaitsmeid, mis on valmistatud parimast polüestrist. Valige luksuslike kangaste hulgast nagu mikrokiud, süsinikmikrokiud, ALOE VERA mikrokiud ja Seersucker mikrokiud, saadaval koos või ilma täiustatud töötlusteta nagu GREENFIRST®, PRONEEM®, AEGIS® ja SANITIZED®, et kaitsta tolmulestade ja bakterite eest. Meie täitematerjalid varieeruvad pehmest polüesterkiust vormides nagu puhutud kiud, pallikiud või mikrokiud, kuni spetsialiseeritud kiududeni nagu tulekindel Trevira CS® ja üliwarm 3M Thinsulate®.

Neile, kes eelistavad looduslikke tooteid, pakume tekke, patju ja madratsikaitsmeid, mis on valmistatud orgaanilistest materjalidest. Meie looduslikud kangad hõlmavad orgaanilist puuvilla, 100% puuvilla ja bambust, samal ajal kui meie täitematerjalid ulatuvad orgaanilisest puuvillast kaameli villani, pestud lambavillani, linase ja puuvillase kiuni, siidikiuni, bambuskiuni ja hanede ning partide sulgede segudeni.

Meie antibakteriaalsed tooted on mõeldud allergikutele, pakkudes hüpoallergeenseid viimistlusi ja ekspertkangaid nagu puuvill, puuvill ja polüester, Tencel® ja mikrokiud, kõik saadaval antibakteriaalsete ja allergiavastaste töötlustega. Pakume ka kiude koos või ilma tolmulestade ja bakterite vastaste töötlustega, sealhulgas tulekindlad variandid nagu Trevira CS®.

Külalislahkuse tooted on samuti osa meie laialdast kollektsioonist, mis on mõeldud hotellidele, hulgimüüjatele, külalistemajadele ja kohalike omavalitsuste majutusasutustele. Pakume laia valikut suurusi ja viimistlusi, sealhulgas puuvilla, Sanitized puuvilla, HÕBE ja puuvilla/polüestrit koos tulekindla Trevira CS® töötlusega.

AM-Textiilis oleme pühendunud tipptasemele ja innovatsioonile vooditööstuses. Meie missioon on parandada teie und toodetega, mis pakuvad mitte ainult mugavust, vaid kehastavad ka kvaliteeti ja vastupidavust. Olgu teie eelistuseks sünteetilise teki pehme embus või villa loomulik soojus, meie tooted on loodud rahuldama teie iga vajadust.

Liituge meie teekonnaga, et muuta teie magamiskogemust. Uurige meie tootevalikut ja leidke täna oma magamistoale täiuslik lisa.

Lisateabe saamiseks või ostu sooritamiseks palun võtke meiega ühendust. Teie teekond parema une poole algab AM-Textiilist.

AM-TEXTIIL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Suurepärane kvaliteet ja kiire klienditeenindus.

- Kadi

Tooted vastavad täpselt ootustele.

- Anu

Aitäh meeldiva ostukogemuse eest!

5 viisi, kuidaas hüpoallergeenne voodipesu võib teie elu muuta

Kujutage ette maailma, kus teie magamistuba on varjupaik, vaba aevastustest, sügelevatest silmadest ja katkendlikust unest. Hüpoallergeenne voodipesu ei ole lihtsalt luksus; see on transformeeriv element kõigile, kes otsivad tervislikumat elustiili. Selles postituses uurime hüpoallergeense voodipesu elumuutvaid eeliseid ja põhjuseid, miks see on terviseteadlike inimeste jaoks hädavajalik. Hüpoallergeenne voodipesu on kujundatud materjalidega, mis minimeerivad allergiliste reaktsioonide võimalust. Need materjalid on tihedalt kootud ja sageli looduslikud, luues barjääri levinud allergeenide,

Dropdown

kõik artiklid

Keskkonnasõbralik voodipesu: hea sinule, hea planeedile

Kuna me muutume üha teadlikumaks oma mõjust keskkonnale, pöördume paljudes eluvaldkondades, sealhulgas seal, kus veedame olulise osa oma ajast: meie voodites, k
ssb.ee
Kuna me muutume üha teadlikumaks oma mõjust keskkonnale, pöördume paljudes eluvaldkondades, sealhulgas seal, kus veedame olulise osa oma ajast: meie voodites, keskkonnasõbralike valikute poole. Keskkonnasõbralik voodipesu viitab lehtedele, tekkidele, patjadele ja madratsitele, mis on valmistatud jätkusuutlikest ressurssidest, toodetud protsesside kaudu, mis minimeerivad keskkonnamõju, ja on kujundatud taaskasutatavuse või biolagunevuse jaoks. Jätkusuutlik eluviis ei ole lihtsalt trend; see on vajalik muutus selles, kuidas me läheneme oma tarbimisharjumustele. Keskkonnasõbraliku voodipesu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.