Rohkema info nägemiseks:

PUGO CONSULTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 386; jälgijaid - 123. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PUGO CONSULTING OÜ kohta arvamuslugu!"

PUGO CONSULTING OÜ hetkeolukord

Juba 386 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 123 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Pugo Consulting OÜ alustas tegevust 07.10.2011. Ettevõtte põhitegevusalaks on äri – ja juhtimisalane nõustamine, finants- ja majandusanalüüsiteenused ning IT-alased konsultatsioonid. Juba 2021 aastal lisandusid ka marketingialased konsultatsioonid. Pugo Consulting

OÜ jätkas samuti koostööd Rootsi ettevõtetega, otsis uusi kliente mujal riikides. Ettevõtte tegevus on projektipõhine, kuid projektid on pikaajalised ja mahukad. 2022. aasta käive oli 59 046 eurot (2021: 59 008 eurot) ja kahjum 667 eurot (2021 kahjum: 11 914 eurot). Kahjumi tekitasid covidist tulenevad kohustused, mis läksid ootatust kulukamaks.

Ettevõte on arendamas jätkuvalt uut infotehnoloogia süsteemi, mis aitab rahvusvahelisi ettevõtteid oma protsesse optimeerida ja kulusid kukku hoida. Samuti hakkas ettevõte investeerima uutesse sotsiaalmeedia platvormidesse, millel on tulevikus võimalus ettevõte käivet kasvatada.

2023. aastal panustab Pugo Consulting OÜ eelkõige e-turunduse arendamisele ja kasvule, viib erinevaid klienditeenindusega ning marketing/PRga seotud konsultatsioone rahvusvahelisele tasandile. Ettevõte jätkab finants-ja IT-alaste projektide arendamisega, teostab juhtimiskonsultatsioone ning laiendab enda teenuste nimekirja uute programmide abil. Arendatakse ka sotsiaalmeedia allikaid. Luuakse uusi suhteid ka fashionvõtmeisikutega selleks, et luua tugevat PR platvormi tulevikus.

PUGO CONSULTING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.