Rohkema info nägemiseks:

EDICY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pane oma veebileht lühikese ajaga tööle!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

EDICY OÜ-s usume, et interneti vägi ületab keelebarjääre ja geograafilisi piire. Meie missioon on võimestada ettevõtteid, loovisikuid ja visionääre, et luua võimas veebikohalolu, mis kõnetab globaalset publikut. Meie tipptasemel platvormi Voog abil pakume intuitiivset tööriistade komplekti, mis on loodud selleks, et tuua sinu mitmekeelne veebileht, e-pood ja blogi ellu.

Kas oled alustav ettevõte, kes soovib turul läbi lüüa, restoran, mis tahab esitleda oma kulinaarseid saavutusi, või kunstnik, kes on innukas jagama oma loomingut, Voog on sinu ülim partner digitaalses eneseväljenduses. Meie platvorm on loodud neile, kes julgevad suurelt unistada ja on valmis viima oma veebiteekonna järgmisele tasemele.

Veebilehe loomine Voogi kaudu ei ole lihtsalt saidi käivitamine; see on unikaalse digitaalse kogemuse loomine. Meie integreeritud kaardimakse vormide, SEO optimeerimise ja arvukate disainivalikute abil ei näe sinu veebileht mitte ainult professionaalne välja, vaid töötab ka sujuvalt kõikidel seadmetel.

Meie pühendumus sinu edule on kõikumatu. Alates hetkest, kui hakkad oma saiti meie lihtsasti kasutatavate tööriistadega ehitama, kuni pideva toe saamiseni meie pühendunud meeskonnalt, oleme siin, et sind igal sammul toetada. Ja meie tasuta prooviperioodiga saad hakata kujundama oma veebitulevikku juba täna.

Liitu rahulolevate klientide hulgaga, kes on leidnud oma hääle ja laiendanud oma haaret EDICY OÜ abil. On aeg luua, uuendada ja inspireerida mitmekeelse veebilehega, mis tõeliselt esindab seda, kes sa oled ja mille eest seisad. Alusta oma teekonda meiega nüüd ja vaata, kuidas sinu bränd tõuseb uutesse kõrgustesse.

Haara võimalustest kinni. Loo Voogiga.

uuri lisaks!

EDICY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jake F.

Voog on hea eestimaine teenus, kus parima lahenduse leidmine on pelgalt telefonikõne kaugusel.

- Stella S.

Lisaks sellele, et Voo kasutamine on lihtne ja mugav, on neil ka väga sõbralik ning efektiivne kasutajatugi.

- Elen K.

See platvorm on minu ettevõtte jaoks parim. Lihtne, kiire ja mugav kasutada!

5 nõuannet mitmekeelse veebisaidi loomiseks

Tänapäeva globaliseerunud maailmas on ettevõtetel, kes soovivad oma haaret laiendada ja suhelda rahvusvaheliste klientidega, hädavajalik omada mitmekeelset veebisaiti. Mitmekeelne veebisait murdab keelebarjääre ja avab uued turud, muutes teie tooted ja teenused kättesaadavaks laiemale publikule. Mitmekeelne veebisait mitte ainult ei paranda kasutajakogemust, vaid parandab ka SEO positsioneerimist, suurendab konversioonimäärasid ja loob usaldust teie publikuga. Pakkudes sisu mitmes keeles, näitate kultuuritundlikkust ja kliendikeskset lähenemist äritegevusele. Nõuanne 1: Planeeri oma

Dropdown

kõik artiklid

Oma e-poe müügi maksimeerimine streamplay abil

Streamplay on uuenduslik platvorm, mis on loodud veebipõhise ostukogemuse parandamiseks interaktiivse sisu ja otseülekannete kaudu. See võimaldab e-poe omanikel
ssb.ee
Streamplay on uuenduslik platvorm, mis on loodud veebipõhise ostukogemuse parandamiseks interaktiivse sisu ja otseülekannete kaudu. See võimaldab e-poe omanikel oma tooteid reaalajas esitleda, suhelda klientidega ja pakkuda dünaamilist ostukeskkonda. E-kaubanduse ettevõtete jaoks on klientide meelitamine ja hoidmine ülioluline. E-poe müügi optimeerimine ei tähenda ainult liikluse suurendamist, vaid ka selle liikluse muutmist lojaalseteks klientideks ja müügiks. Strateegiad e-poe jõudluse tõstmiseks Streamplay abil Streamplay integreerimine teie e-kaubanduse platvormi võib pakkuda teie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.