Rohkema info nägemiseks:

STONEBUILD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie kolmekümne aasta pikkune kogemus looduskivide ja ehitustööde alal tagab teile parima kvaliteedi ja usaldusväärsuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsite ehitusmaailmas usaldusväärset partnerit, kes suudaks tuua teie projektidesse looduskivide ilu ja vastupidavust? Tutvustame teile Stonebuildi - ettevõtet, millel on üle 30 aasta kogemusi looduskivide kasutamisel ehituses ja toodetes. Oleme teie kindel valik, kui soovite kvaliteeti, asjatundlikkust ja rahvusvahelist perspektiivi oma ehitusprojektidele.

Stonebuildi tugevuseks on meie aastakümnetepikkune kogemus looduskivide valdkonnas. Üle 30 aasta oleme olnud osa ehitusmaailmast, viies ellu erinevaid projekte, mis on rõhutanud looduskivide ilu ja vastupidavust. Meie kogemused on meie parim varakamber, mis tagab teile parima kvaliteedi ja usaldusväärsuse. Teame, kuidas iga kivi käitub erinevates keskkondades ja tingimustes, ning suudame pakkuda teile sobivaimat lahendust.

Meie eesmärk on olla teie asjatundlik partner, kes võimaldab teil kasutada looduskivi erinevates ehitustöödes ja toodetes. Meie tootevalik on mitmekesine, hõlmates kõike köögi- ja vannitoatasapindadest fassaadi- ja katusematerjalideni. Lisaks sellele on meil lai ja usaldusväärne koostööpartnerite võrgustik, mis tagab selle, et saame alati pakkuda teile parimaid kivitooteid ja lahendusi.

Kui teil tekib küsimusi looduskivide valiku, paigalduse või hoolduse kohta, siis ärge kartke pöörduda meie spetsialistide poole. Meie ekspertide meeskond on valmis aitama teil leida õiged kivid teie projekti jaoks. Pakume professionaalset konsultatsiooni ja vajadusel ka paigaldusteenuseid, et tagada, et teie projekt saab realiseeritud parimal viisil.

Stonebuild on uhke oma ulatuslike kontaktide üle nii Eestis kui ka välismaal. See võimaldab meil pakkuda teile laia valikut kvaliteetseid kivitooteid, mis on pärit erinevatest maailma nurkadest. Oleme valmis toetama teie rahvusvahelisi projekte ja tagama, et saate alati juurdepääsu maailma parimatele looduskividele.

Kui olete valmis avastama looduskivide ilu ja vastupidavust oma ehitusprojektides, võtke meiega ühendust juba täna. Meie meeskond on valmis teie küsimustele vastama, nõustama teid looduskivide valikul ning aitama teil alustada oma looduskiviprojekti. Stonebuild on teie usaldusväärne partner, kes viib teie ideed ellu!

Koduleht

STONEBUILD OÜ kontaktid

Purskkaevud, skulptuurid - Stonebuild

Looduskivi suureks eeliseks on võimalus lõigata sisuliselt ükskõik millise kuju ja suurusega tükke, mis omakorda ei sea ka skulptuuride ning purskkaevude valmistamisel erilisi piire. Inspiratsiooni ammutamiseks ja erinevate värvide-vormide nägemiseks soovitame vaadata meie fotogaleriid.

Looduskividest kasutatakse purskkaevude ja sklptuuride valmistamisel peamiselt graniiti või marmorit. Värvitoonide ning mõõtmete osas on valik ja võimalused vägagi laiad, looduskivist skulptuure või purskkaeve saab valmistada nii jooniste kui ka fotode järgi. Looduskivi suureks eeliseks on võimalus lõigata sisuliselt ükskõik millise kuju ja suurusega tükke, mis omakorda ei sea ka skulptuuride ning purskkaevude valmistamisel erilisi […]

Dropdown

kõik artiklid

Sõidu- ja aiateed, platsid - Stonebuild

Sõltuvalt aluspinnasest sobib looduskividest sillutise paigaldamiseks kas liivaalus või tsemendimört, mis garanteerivad sillutisele stabiilse aluspinnase ja vuu
ssb.ee
Sõltuvalt aluspinnasest sobib looduskividest sillutise paigaldamiseks kas liivaalus või tsemendimört, mis garanteerivad sillutisele stabiilse aluspinnase ja vuugitäite.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.