Rohkema info nägemiseks:

AJK KLIINIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1558; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AJK KLIINIK OÜ kohta arvamuslugu!"

AJK KLIINIK OÜ hetkeolukord

Juba 1558 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2023

AJK Kliinik OUn on loodud 25.11.2011 aastal. Asutus alustas tegevust 2012 aasta 1. jaanuaril.

Asutuse ponhitegevuseks on ambulatoorse ravi-, teraapia- ja nonustamisteenuste osutamine vaimse tervise muredega inimestele ja nende lähedastele. Asutusele on vanljastatud tervishoiuasutuse tegevusluba nr L02716 ja tegevusluba rehabilitatsiooniteenuste osutamiseks nr SRT000139. AJK

Kliinik OÜ teenused on suunatud erakliendile ning teenusepartnerite kaudu suunatud inimestele.

2012. aastast alates pakume koostöölepingu alusel Sotsiaalkindlustusametiga sotsiaalse rehabilitatsiooni teenuseid ning alates 2015. aastast oleme Eesti Töötukassa koostööpartneriks tööalase rehabilitatsiooni teenuste pakkumisel. Lisaks osutatakse psununhilise erivajadusega inimeste erihoolekandeteenuseid, mille rahastaja on Sotsiaalkindlustusamet. Tartu Linnavalitsus on koostööpartner ISTE programmi teenuste osutamisel. Alates 2023. aastast on teenuse “Alkoholitarvitamise häire ennetus ja nõustamine” partneriks Eesti Tervisekassa.

Meie eesmärgiks on jätkata vaimset tervist toetavate terviklike teenusete osutamist, lähtudes inimese individuaalsetest vajadustest, rakendades parimaid erialaseid teadmisi ja oskusi. Soovime olla usaldusväärseks ja stabiilseks partneriks klientidele ning koostöövõrgustikule ja väärtustame igati oma meeskonda.

2023.aasta tulemuseks kujunes 13 043 eurot kasumit. 2023.aastal maksti tonontasudeks 284 6942EUR.

AJK KLIINIK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.