Rohkema info nägemiseks:

LINK TO DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kureeritud valikut kvaliteetseid rinnahoidjaid, aluspesu ja ööriideid, tagades mugavuse ja stiili igaks puhuks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Me usume, et iga naine väärib end oma nahas ilusa ja enesekindlana tundmist. Meie missiooniks on pakkuda hoolikalt valitud kvaliteetsete rinnahoidjate, aluspesu ja ööriiete valikut, mis tagab mugavuse ja kiirgab stiili igaks elujuhtumiks.

Meie luksuslike rinnahoidjate peenest pitsist kuni meie öö- ja koduriiete pehme puudutuseni on iga ese loodud tõstma Sinu vaimu ja täiendama Sinu isiklikku stiili. Meie kollektsioon, kuhu kuuluvad tunnustatud brändid nagu La Perla, Andres Sarda, Maison Close, Aubade ja paljud teised, on meie pühendumuse tunnistuseks kvaliteedile.

Kas otsid täiuslikku tõstvat rinnahoidjat, et rõhutada oma siluetti, paari klassikalisi aluspükse igapäevaseks mugavuseks või luksuslikku öösärki erilisteks õhtuteks, meil on midagi, mis paneb Sind tundma erakordse. Meie pulmalingerii valik lisab maagiat Sinu erilisele päevale, samal ajal kui meie rannariided tagavad, et särad päikese all.

Kõikidele tellimustele Eestis on tasuta saatmine ja kiire kohaletoimetamine esmaspäevast laupäevani, Sinu järgmine luksus on vaid hiireklõpsu kaugusel. Koge mugavust osteldes kodust lahkumata meie lihtsasti kasutatava veebilehe kaudu ja naudi luksust, kui Sinu uued lemmikud tuuakse otse Sinu ukse taha.

Elu täis elegantsi on LINK TO DESIGN OÜ. Tähistame Sinu ainulaadsust!

Avasta meie eksklusiivne kollektsioon ja leia esemed, mis kõnetavad Sind. Sinu enese-tähistamise teekond algab siit!

LINK TO DESIGN OÜ kontaktid

LINK TO DESIGN OÜ tegevusaruanne 2022

Link to Design OÜ asutati 12. detsembril 2011. aastal. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on rõivaste jaemüük ja disaini teenuse pakkumine nii Eestis kui ka väljaspoole riigipiiri. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev ning 2023. aastal jätkatakse samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks luksuslik pesu on iga naise jaoks hädavajalik

Nõudlikule naisele, kes hindab kvaliteeti ja elegantsi, ei ole luksuslik pesu lihtsalt valik - see on vajadus. Pealispinna taga on see, kuidas see paneb sind tu
ssb.ee
Nõudlikule naisele, kes hindab kvaliteeti ja elegantsi, ei ole luksuslik pesu lihtsalt valik - see on vajadus. Pealispinna taga on see, kuidas see paneb sind tundma: enesekindel, jõustatud ja kahtlemata naiselik. Siin on viis veenvat põhjust, miks iga naine peaks kaaluma luksusliku pesu lisamist oma garderoobi. 1. Võrdlematu kvaliteet ja mugavus Luksuslik pesu on valmistatud parimatest materjalidest, nagu siid, pits ja satiin, mis on nahale õrnad ja pakuvad mugavustaset, mida masstoodanguline pesu lihtsalt ei suuda pakkuda. Iga tüki loomisel osalev meisterlikkus tagab, et pesu ei ole mitte

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.