Rohkema info nägemiseks:

COMMUNICATE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 206; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta COMMUNICATE OÜ kohta arvamuslugu!"

COMMUNICATE OÜ hetkeolukord

Juba 206 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Communicate alustas tegevust 2012. aastal.Osaühingu peamisteks tegevusaladeks on tõlgitud tekstide korrektuur ja toimetamine; ettekannete tekstide koostamine ja toimetamine;keeleõpe, kõnetehnika õpetamine ja sellealane nõustamine; reklaamtekstide koostamine ja toimetamine; tekstide pealelugemine ja salvestamine.

Äritegevus toimub Eestis. Teenuse osutamine toimub ka kliendi ruumides või stuudiotes. Tegevuse põhieesmärgiks on adekvaatse, korrektse keelekasutuse edendamine ja üldkasutatavate tõlgitud ingliskeelsete tekstide ning tõlgete üldise kvaliteedi parandamine.

2022 majandusaastal müügimaht suurenes 13% võrreldes eelmise aastaga. Koroonaviiruse COVID-19 mõju majandustegevusele oluliselt ei mõjutanud. Töötajad ei ole ja töötasu ei makstud.

2023. aastal on äriühingul kavas jätkata samade teenusliikidega jätkuvalt koroonaviirusest põhjustatud tingimustes.

Olulisi sündmusi pärast aruandekuupäeva ei ole toimunud

Äriühing on jätkuvalt tegutsev.

COMMUNICATE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.