Rohkema info nägemiseks:

SP BRIGHT A&C OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 324; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SP BRIGHT A&C kohta arvamuslugu!"

SP BRIGHT A&C OÜ hetkeolukord

Juba 324 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

SP Bright A&C OÜ (end. nimetus Signe Financial Services OÜ) asutati 07.02.2012 aastal.

2022 aastal möödus ettevõtte asutamisest 10 aastata ja sellega kaasnevalt otustas ettevõtte omanik vahetada ettevõte nime, sest tegevusena ei ole vaid raamatupidamine aga ka ettevõtete konsulteerimine Eesti ettevõtlusmaastikul kuna 90% klientidest on välismaalased.

2022 aasta teenis ettevõte kasumit 3 863 eurot. Tasapisi on näha, et tuleb juurde kliente ja ettevõtete tegevus kasvab. 2023 aasta esimene kvartali müügikäive oli pea 13 tuh. eurot, mis on pool 2022 aasta müügikäibest.

2022 aasta oli juba parem aasta, sest ka covidi mõjud vähenesid klientidel ja ärilised tegevused arenesid ja kasvasid. Põhiline uus klient tuleb teise kliendi soovitusest. Sügisel olid läbirääkimised Poola ettevõttega kellega allkirjastati koostööleping Eestis esindamiseks. Ettevõttel on plaan lähiaastatel börsile minna. Kliendibaasis olevad IT lahendusi pakkuvad ettevõtted on väga erinevad. Mõni on väiksem ja mõni on saanud suurema investeeringu ettevõtte arendamiseks. Kliendibaas üldiselt on väga erinev. On ettevõte kes teeb filme ja on ettevõte kes müüb erinevat toidukaupa.

2018 aastal otsustas ettevõte investeerida suurema summa, et edaspidi oleks võimalus ka mujalt kasumit teenida, passiivse tuluna.

Ettevõtte omankul on planeeritud veel kliente leida ja jätkata tõusvas joones.

2022 aastal maksti juhatuse liikmele tasu.

SP BRIGHT A&C OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.