Rohkema info nägemiseks:

LAIKRE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2954; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 10+ "Kirjuta LAIKRE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast LAIKRE OÜ harmoonilisse maailma, kus iga akord äratab mälestuse ja iga meloodia maalib pildi. Meie missioon on lihtne: Pakume mitmekesist valikut muusikateenuseid, sealhulgas kontsertetteasteid, fonogrammide tootmist ning CD-de ja digitaalalbumite müüki. Südamlikust kitarrinoodist kuni hinge puudutava klaverihelini oleme pühendunud hetkede harmooniasse seadmisele, üks noot korraga!

Alates meie loomisest oleme olnud meeleolumuusika maestrod, luues õhkkonna, mis resoneerib rõõmu, nostalgiat ja inspiratsiooni. Meie Laikrete perebänd ei ole lihtsalt ansambel; see on perekond, kes laulab koos, tuues ellu ühtsuse essentsi muusika kaudu. Olgu see elav tantsulugu või rahulik ballaad, meie etteasted on loodud puudutamaks meie kuulajate südameid.

Meie kontserdikalender on tunnistus meie pühendumusest tuua elavat muusikat igasse nurka. Korraldame ja esitame kontserte, mis ei ole lihtsalt sündmused, vaid kogemused, mis püsivad teie meeles kaua pärast viimase noodini mängimist. Meie fonogrammid on hoolikalt toodetud, tagades, et iga löök on täiuslik artistidele, kes soovivad oma muusikale professionaalset puudutust lisada.

Muusikasõpradele on meie CD plaadid ja digitaalalbumid meloodiate aareteait, mida saate koju viia. Iga album on emotsioonide, lugude ja unistuste kogum, mis on muusikasse kapseldatud. Kutsume teid sirvima meie pakkumisi ja leidma oma elu kõige kallimate hetkede heliriba.

Kui navigeerite läbi meie viimaste postituste ja uuenduste, leiate värsked viisid nagu 'MIDAGI HEAD' ja ajatud klassikud, mis on määratlenud meie muusikalise teekonna. Meie SEO võtmesõnad nagu 'kontserdikorraldus', 'kontsertetteaste', 'fonogrammid', 'muusikateenused', 'CD plaadid ja digitaalalbumid', 'kontserdikalender' on meie pühendumuse peegeldus muusika kõigis aspektides suurepärasusele.

Liituge meiega sellel meloodilisel reisil. Loome sümfooniaid, mis kajavad läbi aegade. LAIKRE OÜ-s me ei mängi lihtsalt noote; me loome kogemusi, mis saavad teie elu heliribaks.

uuri lisaks!

LAIKRE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisi E.

Suurepärane esinemine, mis tõi meie sündmusele just õige meeleolu. Aitäh, Laikrete Perebänd

- Lauri T.

Piret Laikre muusika lisas meie üritusele elegantsi ja soojust. Väga professionaalne ja meeldiv esitus!

- Kert R.

Piret Laikre oli meie ürituse jaoks ideaalne valik. Tema muusika oli elegantne ja meeldejääv. Suur tänu!

Tere armas noodihuviline!

Kas oled kunagi soovinud avastada Eesti autorite loomingut muusikamaailmas? Nüüd on sul selleks suurepärane võimalus tänu Noodipangale! Siin kogunevad kvaliteetsed noodistused otse Eesti heliloojatelt, võimaldades sul avastada ja nautida meie kodumaise muusika rikkalikku pärandit. Mis teeb Noodipanga eriliseks? Esiteks, saad enne ostu sooritamist kuulata läbi valitud loo, tagades, et see vastab täpselt sinu ootustele. Lisaks saad vajadusel muuta noodistust vastavalt oma vajadustele - olgu selleks siis transponeerimine või muu kohandamine. Ja mis kõige parem - saad noodi osta otse pangalingi

Dropdown

kõik artiklid

Perekonna sümfoonia: laikre muusikaline pärand

Süüvides Laikre muusikalise pärandi südamesse, avastame rikkaliku meloodiliste niitide kanga, mis on põimitud läbi põlvkondade. Laikre perekond, oma sügava kirg
ssb.ee
Süüvides Laikre muusikalise pärandi südamesse, avastame rikkaliku meloodiliste niitide kanga, mis on põimitud läbi põlvkondade. Laikre perekond, oma sügava kirglikkusega muusika vastu, on kasvatanud pärandit, mis resoneerib perekondlike sidemete soojuse ja klassikalise väljaõppe keerukusega. Laikre heli on traditsiooniliste harmooniate ja kaasaegsete rütmide keeruline sulam, sümfoonia, mis kõneleb nii minevikust kui olevikust. See on heli, mis on hoolikalt loodud, aastatepikkuse harjutamise ja esinemise kaudu lihvitud ning nüüd seisab kui tunnistus perekonna pühendumusest muusikakunstile.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.