Rohkema info nägemiseks:

ROOMIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut teenuseid tööstusseadmete transportimisel, kolimisel ja paigaldamisel, tagades klientidele parima kvaliteedi ja rahulolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tööstusseadmete kolimine ja raskete esemete tõstmine on keerukad ülesanded, mis vajavad professionaalset lähenemist ja täpsust. Just siin astubki mängu Roomik OÜ - ettevõte, mis on spetsialiseerunud nendele valdkondadele ning pakub usaldusväärseid ja kvaliteetseid teenuseid.

Üks meie peamisi teenuseid on tööstusseadmete kolimisteenus. Meie meeskonnal on pikaajaline kogemus ning vajalikud teadmised ja oskused, et tagada sujuv ja tõrgeteta protsess. Olgu tegemist suurte tootmisliinide, masinate või muude tundlike seadmetega, me suudame neid hoolikalt ja ohutult demonteerida, transportida ja uues asukohas paigaldada.

Samuti suudame rasked esemed tõsta nii sise- kui ka välistingimustes. Kasutame erinevaid spetsiaalseid tõstelahendusi, sealhulgas kraanasid, rullikuid, tungraudu, silindreid ja hüdraulilisi tõukureid, et tagada korrektne ja turvaline tõstmine. Meie meeskond omab põhjalikke teadmisi erinevatest tõstetehnikatest ning oskab leida parima lahenduse igale olukorrale.

Lisaks sellele pakume täislahendust kasutatud seadmete ostmisel Euroopast. Meie teenus hõlmab kogu protsessi - alates seadmete laadimisest, transportimisest kuni nende paigaldamiseni teie juures. Meie eesmärk on teha kõik vajalik, et teie seadmed jõuaksid ohutult ja efektiivselt uude asukohta.

Meie meeskond on kiire, täpne ja kogenud ning suudab leida sobivad lahendused ka eriolukordades. Üks meie prioriteete on klientide rahulolu ning selle nimel teeme kõik, et ületada teie ootusi.

Roomik OÜ on teie usaldusväärne partner tööstusseadmete kolimisel ja raskete esemete tõstmisel. Oleme spetsialiseerunud nendele valdkondadele ning pakume usaldusväärseid ja kvaliteetseid teenuseid. Võtke meiega ühendust ja saate kindel olla, et teie projekt viiakse ellu professionaalselt, ohutult ja tõhusalt.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

ROOMIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Paul S.

Soovitan nende tõsteteenuseid kindlasti!

- Anna R.

Meeskond oli äärmiselt professionaalne ja asjatundlik.

- Mihkel L.

Tänu Roomikule sujus tööstusseadmete paigaldamine meie tehases ideaalselt!

ROOMIK OÜ tegevusaruanne 2022

Roomik OÜ põhitegevus oli käesoleval aastal müügiteenuse osutamine aadressil Soo 12-16. Põhitegevusena vahendati Soome firma Pekkaniska OY ehitustehnikat ja tööstusseadmete transpordi ja paigalduse teenus mitmetele Eesti firmadele. Jätkuvalt otsiti aasta vältel ka teisi kliente lisaks juba olemas olevatele klientidele. Järgneval majandusaastal on plaanis jätkata samal tegevusalal ning leida veel kliente.

Dropdown

kõik artiklid
Kasutatud tööstusseadmete ostmisel Euroopast võib olla mitmeid eeliseid, mis muudavad selle tulusaks valikuks ettevõtetele. Esiteks on kasutatud seadmete ostmin
Arvamuslugu

Kasutatud tööstusseadmete ostmise eelised ja kuidas tagada edukas hankimisprotsess

Kasutatud tööstusseadmete ostmisel Euroopast võib olla mitmeid eeliseid, mis muudavad selle tulusaks valikuks ettevõtetele. Esiteks on kasutatud seadmete ostmine sageli oluliselt odavam kui uute seadmete soetamine. See võimaldab ettevõtetel säästa märkimisväärset summat raha, mis saab edasi investeerida muudesse äriprojektidesse või laiendustesse. Teiseks, kasutatud tööstusseadmetel on sageli juba läbitud oma kasutuse teekond ning seega on neil tõestatud vastupidavus ja töökindlus. See tähendab, et ettevõtted saavad usaldada, et need seadmed suudavad vastu pidada pikaajalisele ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.