Rohkema info nägemiseks:

SAELIINID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid saeveskiseadmeid ja nendega seotud tarvikuid, suunates oma teenuse nii erametsaomanikele kui ka professionaalsetele puidutöötlemisettevõtetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Eestis on üks ettevõte - SAELIINID OÜ- , mis on tõestanud end kui ekspert horisontaalsete lintsaeraamide müügis ja puidutöötlemise seadmete pakkumises – Saeliinid OÜ. See ettevõte omab rikkalikku kogemust ning pakub laias valikus kvaliteetseid saeraame, mis vastavad erametsaomanike ja professionaalsete puidutööettevõtete nõudmistele.

Saeliinid OÜ tootevalik on hämmastavalt lai ja hõlmab horisontaalseid lintsaeraame, vertikaalseid lintsaeraame ning võimalust kohandada lahendusi vastavalt kliendi soovidele. Olgu tegemist väikese erametsaga või suuremahulise puidutööstusega, siit leiab igaüks sobiva seadme.

Saeliinid OÜ pakub puidutööseadmeid, tarvikuid ja kuluosasid, mis on seotud puidutöötlemisega, ning nende tootevalik sisaldab tuntud kaubamärke nagu WIREX, SERRA, Wood-Mizer ja REMET. See tagab klientidele mitmekülgsed valikuvõimalused ja usaldusväärsed tooted.

Klientide rahulolu on Saeliinid OÜ jaoks esmatähtis. Nende meeskond on valmis kliente nõustama, et aidata neil leida õige seade vastavalt nende vajadustele ja eelarvele. Et anda klientidele parem arusaam seadmetest, korraldavad nad demopäevi, kus saab personaalset DEMO-d ning saab näha, kuidas need seadmed tegelikult toimivad.

Lisaks seadmete müügile pakub Saeliinid OÜ ka saelintide teritus- ja räsamisteenust, tagades, et teie seadmed toimiksid alati tipptasemel.

Kui olete otsimas usaldusväärset partnerit horisontaalsete lintsaeraamide ja puidutöötlemise seadmete valdkonnas, siis Saeliinid OÜ on teie valik. Nad ei paku mitte ainult tipptasemel tooteid, vaid ka professionaalset nõustamist ja teenindust. Ärge kartke võtta ühendust, et leida parim lahendus teie vajadustele.

Saeliinid OÜ - teie eduka puidutöötlemise teejuht!

KONTAKT

SAELIINID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart P.

Olen äärmiselt rahul Saeliinid OÜ pakutavate horisontaalsete lintsaeraamidega. Nende professionaalne nõustamine aitas mul valida just õige seadme minu metsatööde jaoks.

- Erik M.

Saeliinid OÜ teritusteenus on olnud minu ettevõtte jaoks suurepärane leid. Nende kiire ja täpne saeliinide teritus on aidanud meil säilitada tipptasemel tootlikkust ja kvaliteeti.

- Liina R.

Minu kogemus Saeliinid OÜ demopäevadega oli fantastiline. Sain näha nende horisontaalseid lintsaeraame tegelikult töös ning sain selgeks nende eelised ja võimalused.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SAELIINID OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte on majandusüksuse mõiste, mida kasutatakse organisatsiooni või äriühingu kirjeldamiseks, mis on loodud eesmärgiga teenida kasumit. Kuid ettevõte ei ole lihtsalt organisatsioon, mis tegeleb kaupade või teenuste müügiga. See on palju enamat. See on süsteem, mis koosneb erinevatest osadest, mis kõik töötavad koos ühise eesmärgi nimel. Üks selline ettevõte, millest me täna räägime, tegeleb puidutöötlemise masinate ja nende lisaseadmete müügi ning hooldusega. Puidutöötlemise masinad on tööstuslikud seadmed, mida kasutatakse puidu töötlemiseks erinevatel eesmärkidel. Need võivad hõlmata

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas oma puidutööseadmete jõudlust maksimeerida?

Puidutööseadmete tõhusus ja jõudlus sõltuvad paljuski saeliinidest. Need olulised komponendid vajavad aga aeg-ajalt hooldust ja teritamist, et säilitada oma par
ssb.ee
Puidutööseadmete tõhusus ja jõudlus sõltuvad paljuski saeliinidest. Need olulised komponendid vajavad aga aeg-ajalt hooldust ja teritamist, et säilitada oma parim töötulemus. Õnneks on Saeliinid OÜ siin, et pakkuda teile saeliinide teritus- ja räsamisteenust ning aidata teil pikendada oma seadmete eluiga ning säilitada nende tipptasemel jõudlus. Kujutage ette, et olete keset puidutööprojekti, ja teie saeliin ei lõika enam sujuvalt ja täpselt. See võib viia mitte ainult töö aeglustumiseni, vaid ka halva lõpptulemuseni. Saeliinide korrapärane teritus tagab, et teie lõiked on alati puhtad ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.